bb
Χώρισαν ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού
«Μετά από πολύ πόνο, αλλά κι αμηχανία, εξαιτίας του δημοσίου χαρακτήρα της ανακοίνωσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι», αναφέρουν ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού ανακοινώνοντας τον χωρισμό τους.
Η είδηση του διαζυγίου αιφνιδίασε ακόμη και τους μυημένους στα μυστικά της εγχώριας show business.

«Αφού προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε τον γάμο μας, καταλήξαμε στην απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης. Παραμένουμε πάνω απ’ όλα οικογένεια και ομάδα στη δουλειά μας», αναφέρεται σε μια λιτή ανακοίνωση που αναρτήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην ιστοσελίδα koolnews και την οποία συνυπογράφουν ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού.

«Οι ωραιότεροι καρποί των 20 χρόνων σχέσης και 18 χρόνων γάμου είναι τα τρία υπέροχα παιδιά μας, στα οποία ως γονείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το περιβάλλον μιας αγαπημένης οικογένειας. Η ψυχική τους ισορροπία και ασφάλεια είναι η σημαντικότερη προτεραιότητα στη νέα μας ζωή και θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα κάθε βοήθεια σε αυτή μας την προσπάθεια», αναφέρουν οι δύο δημοσιογράφοι οι οποίοι συμπαρουσίαζαν την πρωινή τηλεοπτική εκπομπή στο Mega την τηλεοπτική σεζόν που μας πέρασε.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του χωρισμού Κωστόπουλου και Μπαλατσινού:
«Μετά από πολύ πόνο, αλλά κι αμηχανία, εξαιτίας του δημοσίου χαρακτήρα της ανακοίνωσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι.

Αφού προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε τον γάμο μας, καταλήξαμε στην απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης. Παραμένουμε πάνω απ’ όλα οικογένεια και ομάδα στη δουλειά μας.

Οι ωραιότεροι καρποί των 20 χρόνων σχέσης και 18 χρόνων γάμου είναι τα τρία υπέροχα παιδιά μας, στα οποία ως γονείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το περιβάλλον μιας αγαπημένης οικογένειας. Η ψυχική τους ισορροπία και ασφάλεια είναι η σημαντικότερη προτεραιότητα στη νέα μας ζωή και θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα κάθε βοήθεια σε αυτή μας την προσπάθεια.

Τζένη Μπαλατσινού, Πέτρος Κωστόπουλος».

Το love story και ο ονειρεμένος γάμος στη Μύκονο! Φωτογραφίες

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι το Σάββατο το βράδυ δεν είναι πια ζευγάρι και αποφάσισαν να χωρίσουν κρατώντας όπως τόνισαν τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης ο ένας για τον άλλον.

Και σίγουρα, παρά την απόφασή τους, τους συνδέει μια αγάπη τόσο του ενός για τον άλλο όσο και για τα τρία παιδιά τους που τα λατρεύουν όσο τίποτα άλλο.

Η οικογένειά τους που έμεινε δεμένη παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν τα τελευταία χρόνια με την κατάρρευση της ΙΜΑΚΟ, και σίγουρα τα 20 χρόνια που έζησαν μαζί αποδεικνύουν πως αγαπήθηκαν πολύ. Και έμειναν μαζί στην άνοδο και στην πτώση..

                                            H γνωριμία και ο έρωτας

Είκοσι χρόνια πριν λοιπόν το πανέμορφο μοντέλο, Τζένη Μπαλατσινού, ερωτεύτηκε τον γοητευτικό και αμετανόητο εργένη Πέτρο Κωστόπουλο. Γνωρίστηκαν σε μια  εκπομπή. Η Τζένη έχει πει για τη γνωριμία τους:

“Με τον Πέτρο Κωστόπουλο, όλα ξεκίνησαν από ένα χορό. Ήταν παρουσιαστής εκείνος με τη Ζωή Λάσκαρη και τον Θέμο Αναστασιάδη μιας εκπομπής, όπου συμμετείχε κι εκείνη, όταν ο σκηνοθέτης τους είπε ότι πρέπει να κάνουν ένα χορευτικό οι δυο τους. Στις πρόβες άρχισε να ”ψήνεται” κάτι. ”Εγώ τότε ήμουν αρραβωνιασμένη κι εκείνος είχε μία σχέση. Κάναμε απλά παρέα, γιατί ο ένας γνώριζε για τη σχέση του άλλου. Αυτό είναι το κάρμα.Εγώ παρόλο που συζούσα τότε, χώρισα πολύ γρήγορα, ο Πέτρος άργησε λίγο, γιατί ένιωθε τύψεις”.

Δεν έγιναν αμέσως ζευγάρι. Ήρθαν πιο κοντά σε ένα ταξίδι στο Λονδίνο για μια συνέντευξη της Σίντι Κρόφορντ. Από τότε έγινα ζευγάρι. Δε δημοσιοποίσησαν αμέσως τη σχέση τους. Μετά όμως ήρθε η πρωτότυπη πρόταση γάμου από τον Πέτρο

                                                      Η πρόταση γάμου

  Ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει πει για την πρόταση γάμου : “Την παίρνω τηλέφωνο και της λέω. «Δεν μου λες, επειδή χαλάει o καιρός στη Μύκονο τον Ιούλιο και αρχίζουν οι αέρηδες, πότε προτιμάς να παντρευτείς; 15 ή 22 Ιουνίου»; Δεν μιλάει για λίγο και μετά μου λέει. «22 μου ακούγεται καλύτερο». Μετά της είπα να πάρει και καμία αστρολόγα να τη ρωτήσει πότε είναι καλύτερα. Είπαν αυτές ότι 16 ήταν η καλύτερη ημερομηνία, αλλά πια το είχαμε κλείσει».

                                             Ο ονειρεμένος γάμος στη Μύκονο

Ο γάμος έγινε με καλεσμένους λίγους συγγενείς και φίλους. Το ζευγάρι ντυμένο στα λευκά.Η Τζένη μια κούκλα στο όμορφο νυφικό της. Μετά ακολούθησε δεξίωση όπου το ζευγάρι άνοιξε το χορό σε χορογραφία Φωκά Ευαγγελινού!

Η Τζένη έχει δηλώσει για την ημέρα του γάμου της λίγο μετά την κατάρρευση της ΙΜΑΚΟ:

“…Ένιωθα άνετα γιατί ήμουν συνειδητά εκεί και πολύ ερωτευμένη. Τότε πολύς κόσμος ήρθε στον γάμο μας απλά και μόνο από περιέργεια. ”Φίλοι” έβαζαν στοίχημα το ίδιο βράδυ στα τραπέζια σε πόσο χρονικό διάστημα θα χωρίσουμε. Έχουμε δει και βιώσει πάρα πολλά από ανθρώπους που έχουν περάσει από τη ζωή μας και από τερατολογίες που λέγονται κατά καιρούς για εμάς. Από την πρώτη στιγμή με τον Πέτρο γίναμε ομάδα, παρ’ όλες τις διαφορές που μπορεί να έχουμε ως χαρακτήρες. Στόχος είναι το σπίτι μας και τίποτε άλλο. Άλλωστε, η έννοια της συντροφικότητας ή του γάμου, αν θες, είναι να μπορείς να συνυπάρχεις, να εξελίσσεσαι, να παλεύεις, να πέφτεις, να ανεβαίνεις, να εκτίθεσαι, να τσακώνεσαι, να αγαπιέσαι, να ζηλεύεις, να διεκδικείς, να συγχωρείς και να προχωράς”.

Τζένη Μπαλατσινού: Τι είχε δηλώσει για το χωρισμό σχεδόν ένα χρόνο πριν

Για το πόσο επίπονη διαδικασία είναι ένας χωρισμός και μάλιστα όταν υπάρχουν παιδιά, είχε αναφερθεί η Τζένη Μπαλατσινού, σε συνέντευξή της στο περιοδικό της Θεσσαλονίκης Adore, τον Σεμπτέμβριο του 2013

Συγκεκριμένα είχε πει για το θέμα του γάμου της και τον χωρισμό:

Ο χωρισμός είναι μία επίπονη διαδικασία, ειδικά για την σύγχρονη γυναίκα που εργάζεται και έχει παιδιά. Η σχέση μας έτσι κι αλλιώς όλα αυτά τα χρόνια δεν στηριζόταν στις ευκολίες. Περισσότερο επικοινωνούσαμε και δενόμασταν, μέσα από τις δυσκολίες, γιατί ποτέ δεν ήταν όλα ρόδινα. Μπορεί έξω να «φαντάζαμε» το τέλειο ζευγάρι που στην ζωή τους όλα πάνε «πρίμα», αλλά μία σχέση 18 ετών έχει πολλά, πάνω και κάτω, στα επαγγελματικά, προσωπικά, θέματα υγείας και πολλά άλλα. Δεν έκανα τίποτα παραπάνω από ότι θα έκανε οποιδήποτε γυναίκα που αγαπάει το σπίτι της. Για να χωρίσει κάποιος υπάρχουν πιο σημαντικοί λόγοι από μία πτώχευση. Υπάρχει και η «πτώχευση» στη σχέση.

 Για τον έρωτα

“Ο έρωτας είναι κάτι που υποτροπιάζει με πολλές μορφές αλλά και τελειώνει. Το πιο σημαντικό είναι η συντροφικότητα και η καλή επικοινωνία, ο χώρος που δίνεις στον άλλον, η έλλειψη ανταγωνισμού, να μεγαλώνεις και να σου αρέσουν τα ίδια πράγματα να  έχεις κοινή αισθητική ζωής.Οι άνθρωποι σήμερα φοβούνται, δεν μιλάνε, δεν αφήνονται, έχουν στεγανά, δεν επικοινωνούν. Έχουν μάθει σε ένα  ένα κοινωνικό πρότυπο και το ακολουθούν λοβοτομημένοι.”

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...