Άγνωστοι πήραν το σκύλο του Χάρη- Έκκληση να τον επιστρέψουν .Βίντεο

bb

Μια δυσάρεστη είδηση είχαμε σήμερα το απόγευμα όπως μας αναφέρει η κ. Αθανασία στο ηχητικό που ακολουθεί. Ο σκύλος του Χάρη ή το Ελληνικό Χάτσικο άγνωστος ή άγνωστοι το έκλεψαν αφήνοντας ένα σημείωμα πάνω στο σπιτάκι του.

Δείτε το σημείωμα

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στην περιοχή καθώς πάρα πολύς κόσμος φρόντιζε το σκύλο και καθημερινά τον επισκέπτονταν για να του κάνουν παρέα και να παίξουν μαζί του.

Επίσης μέσα από το Nafpaktia news.gr κάνουν έκκληση όποιος πήρε το σκύλο να τον επιστρέψει εκεί που τον βρήκε και επίσης καλούν όσους τον δουν και τον αναγνωρίσουν να επικοινωνήσουν με το Nafpaktia news.gr .

Επίσης καλούμε όποιους το πήραν να επικοινωνήσουν με το Nafpaktia news.gr .

Ακούστε τι δήλωσε η κ. Αθανασία

Δείτε το βίντεο με τον σκύλο πριν λίγες ημέρες

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να τον επιστρέψουν για ποιον ακριβώς λόγο? Για να ικανοποιούν κάποιοι τα φιλοζωικά τους συναισθήματα νομίζοντας ότι έπραξαν το καθήκον τους? Και εκτός της πείνας, τι γίνεται με τους άλλους κινδύνους? Αυτοκίνητα, αγέλες λοιπών αδέσποτων, κρύο, ζέστη? Εκτός πια κι αν έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα των ζώων στην περιοχή σας, οπότε πάω πάσο. Πραγματικά θα εκτιμούσα απάντηση από τον υπογράφοντα το άρθρο, ευχαριστώ πολύ!

    • συμφωνώ απόλυτα μαζί σας , τα ζώα έχουν ανάγκες και δεν είναι εργαλεία για να ικανοποίησης της ματαιοδοξίας κανενός

  2. Μπράβο σε αυτόν που το πήρε!!!Το γλίτωσε από τον δρόμο!!!Αυτό θα ήθελε κι ο Χάρης…Όχι να είναι μόνο του στην ερημιά!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...