«Άγριες Μέλισσες»: Εξελίξεις που καθηλώνουν – Ο φόνος και η πλεκτάνη που φέρνουν το τέλος των Σεβαστών

Λίγος καιρός έμεινε μέχρι το φινάλε της σεζόν της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και σιγά-σιγά όλες οι ιστορίες οδεύουν πως το τέλος τους, ενώ τα καλά κρυμμένα μυστικά θα βγουν στο φως! Ένα από αυτά είναι και η πραγματική σχέση του Δούκα και του Βόσκαρη μ’ ένα flashback που θα σας καθηλώσει! Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Από τη δίκη της Ελένης για τον φόνο του Σέργιου που είχαμε δει τον Βόσκαρη, μέχρι και σήμερα, έχουμε όλοι καταλάβει πως πρόκειται για έναν πολύ σκοτεινό και εκδικητικό χαρακτήρα! Το γεγονός ότι υπήρξε κολλητός φίλος του Σέργιου από τα παιδικά τους χρόνια, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα όσα πέρασε η Ελένη στη φυλακή καθώς βρέθηκε έρμαιο στα χέρια του αδίστακτου άντρα!

Μάλιστα της παραδέχτηκε πως ο Σέργιος ήταν σαν οικογένεια για τον ίδιο, μιας και δική του δεν είχε ποτέ και το γεγονός ότι τον σκότωσε τον έκανε να πάρει εκδίκηση από την ίδια για τον χαμό του φίλου του.

Παράλληλα, το μυστικό για την πραγματική του οικογένεια το μάθαμε όταν με αφορμή την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη της Ελένης και την εντολή έκτρωσης από τον ίδιο, έκαναν τον Μάνο Βόσκαρη να της εξομολογηθεί τα πάντα για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και για τη μητέρα του (Ελένη επίσης στο όνομα). «Ξέρω από κακές μάνες! Η μητέρα μου ήταν κρατούμενη σ’ αυτή τη φυλακή!

Σ’ αυτά τα κελιά πήρα την πρώτη μου ανάσα! Ηθελε να γεννήσει ένα παιδί μέσα στη φυλακή και να το καταδικάσει! Τη μίσησα», ήταν τα πρώτα του λόγια και όταν η Ελένη τον ρώτησε για ποιο λόγο φυλακίστηκε, εκείνος της απάντησε: «Σκότωσε τον άντρα της σαν του λόγου σου! Ηταν έγκυος όταν τον σκότωσε με τρεις τσεκουριές στο κεφάλι.

Εμεινα τρία χρόνια μαζί της και μετά με πέταξαν σ’ ένα ορφανοτροφείο». Οπως έχουμε ήδη δει, ο Σέργιος Σεβαστός, ο πατέρας του Δούκα, του Μιλτιάδη και της Ανέτ, πήρε μικρό τον Μάνο από το ορφανοτροφείο και τον έβαλε να δουλεύει για εκείνον έχοντάς τον πάντα ως προστατευόμενό του, όπως ακριβώς έκανε ο Δούκας με τον Μελέτη, που ήξερε πως ήταν ανιψιός του και γιος της αδελφής του. Ετσι και ο Σέργιος Σεβαστός ήξερε πως πήρε κοντά του το νόθο παιδί του από παράνομη σχέση που είχε…

Διαφάνι 1920 – Η αρχή του τέλους των Σεβαστών στις Άγριες Μέλισσες
Η αρχή για το τέλος των Σεβαστών άρχισε το 1920, όταν η μητέρα τού Μάνου, η Ελένη, μαζί με τον άντρα της δούλευαν για τον Σέργιο Σεβαστό, τον πατέρα του Δούκα, του Μιλτιάδη και της Ανέτ. Το φλερτ ανάμεσα στον Σέργιο και την Ελένη δεν αργεί να ξεκινήσει και σύντομα οι δυο τους κανονίζουν κρυφά ραντεβού και ερωτικές συνευρέσεις! Σε μία από αυτές η Ελένη μένει έγκυος από το αφεντικό της!

Ο Σέργιος Σεβαστός το μαθαίνει και δεν ενθουσιάζεται με την ιδέα να έχει ένα νόθο παιδί, ενώ την αλήθεια μαθαίνει και ο άντρας τής άτυχης γυναίκας! Οπως ήταν λογικό έγινε έξαλλος και άρχισε να απειλεί τον Σεβαστό πως θα τον καταστρέψει και θα πει σε όλους την αλήθεια για την κρυφή σχέση με τη δική του γυναίκα!

Τότε φοβούμενος ο ισχυρός άντρας του Διαφανίου μήπως αποκαλυφθεί το μυστικό του και διαλυθεί η οικογένειά του, σκοτώνει τον αντίζηλό του και ρίχνει την ευθύνη στην Ελένη! Η άτυχη γυναίκα μπαίνει στη φυλακή άδικα για ένα έγκλημα που δεν έκανε ποτέ, ενώ αρκετά χρόνια αργότερα βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του γιου, του Μάνου Βόσκαρη! Δείτε εδώ τις εξελίξεις από όλα τα επεισόδια της εβδομάδας.

Η αποκάλυψη του μυστικού!

Μετά τη φυλάκιση της Ελένης για έναν φόνο που ποτέ δεν έκανε, ο Σέργιος Σεβαστός ένιωθε απίστευτες τύψεις τόσο για το έγκλημα που της φόρτωσε όσο και για το γεγονός ότι το νόθο παιδί του γεννήθηκε στη φυλακή και μεγάλωνε στο ορφανοτροφείο. Στη μία και μοναδική συνάντηση του Σέργιου και της Ελένης στη φυλακή, η άτυχη γυναίκα τον παρακάλεσε να προστατεύσει το παιδί της και να προσπαθήσει να του κάνει εύκολη τη ζωή του:

«Αφού με πρόδωσες με τον χειρότερο τρόπο, προσπάθησε τουλάχιστον έστω και την ύστατη στιγμή να φανείς άνθρωπος απέναντι στο παιδί σου», τον ικετεύει και ο Σέργιος Σεβαστός την άκουσε και γι’ αυτό πήρε τον Μάνο κοντά του και υπό την προστασία του.

Ακόμα και όταν ο Μάνος είχε κατηγορηθεί από μια κοπέλα στα κτήματα των Σεβαστών ότι τη βίασε, ο Σέργιος δεν θέλησε να τον διώξει, ενώ ο Δούκας αναρωτιόταν: «Μα πώς γίνεται να έχεις έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα σου! Είναι ένα κτήνος, βίασε μια αθώα κοπέλα». Τότε ο πατέρας του τού είχε απαντήσει: «Εχω την ευθύνη του, γιατί του έκανα μεγάλο κακό και πρέπει να του το ξεπληρώσω».

Πίσω στο σήμερα, η συνάντηση του Δούκα και του Βόσκαρη μετά από πολλά χρόνια κάθε άλλο παρά ευχάριστη ήταν και κυρίως για τον ισχυρό άντρα του Διαφανίου. Δεν ξέχασε ποτέ το κακό που έκανε στην άτυχη νεαρή κοπέλα, αλλά ούτε και ο Μάνος ξέχασε ποτέ ότι τον έδιωξε με τις κλωτσιές: «Με πολέμησες μέχρι να με διώξει ο πατέρας σου, αλλά ο σεβασμός μου για εκείνον δεν έσβησε ποτέ!

Οταν ήρθε να με πάρει από το ορφανοτροφείο ένιωσα σαν να ήρθε μόνο για εμένα! Εγινε ο προστάτης μου και εγώ ορκίστηκα να του ξεπληρώνω για πάντα! Ημουν ιδιαίτερος για εκείνον, τον ρώτησα κάποια στιγμή γιατί διάλεξε εμένα και μου απάντησε με μια λέξη: τυχαία!

Αλλά εγώ στο βλέμμα του έβλεπα κάτι άλλο», είχε πει ο Βόσκαρης στον Δούκα και εκεί ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας. Το σοκ για τα αδέλφια Σεβαστούς θα είναι μεγάλο καθώς σε ένα και μοναδικό πράγμα που συμφωνούν Δούκας, Μιλτιάδης και Ανέτ είναι πως ο Βόσκαρης είναι ένας κακός, αδίστακτος, βίαιος και αντιπαθής άνθρωπος!

Και οι τρεις θα ασκήσουν βέτο στην αναγνώριση του αδίστακτου άντρα ως Σεβαστός, ενώ τα νέα θα κάνουν τον γύρο του Διαφανίου και τα κουτσομπολιά θα δίνουν και θα παίρνουν. Ο Μάνος θα προσπαθήσει παράλληλα με τη δίκη της Ελένης να διεκδικήσει και όσα του αναλογούν ως Σεβαστός, αλλά ο Δούκας αποφασίζει να στραφεί για τα καλά εναντίον του και εντελώς απρόσμενα και αναπάντεχα στέλνει στα χέρια της Ελένης ένα όπλο για να νικήσει τον Μάνο, την ώρα που η Μυρσίνη θα βρεθεί απέναντί της ξανά!

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

youweekly.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...