Άγριες Μέλισσες | Η Ασημίνα μένει έγκυος και ο εφιάλτης της ξεκινά

Εξελίξεις που σοκάρουν ακολουθούν στη συνέχεια της σειρά Άγριες Μέλισσες, για την οποία μίλησε και αποκάλυψε πολλά η Κάτια Δανδουλάκη.

H Ελένη επιστρέφει στο Διαφάνι μετά από 6 χρόνια και στην αγκαλιά του Λάμπρου, το χειρότερο για αυτήν δεν είναι ο Δούκας και η Μυρσίνη, αλλά ο Βόσκαρης.

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα μένει έγκυος και ο εφιάλτης της ξεκινά

Ο Μάνος θα γίνει ο νέος διοικητής στο χωριό και ο στόχος του είναι μόνο ένας: να καταστρέψει τη μεγάλη αδελφή Σταμίρη. Κι ενώ εκείνη κάνει όνειρα με τον Λάμπρο για τον γάμο τους, ο Βόσκαρης θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει την ευτυχία τους, με σύμμαχο τον Δούκα.

Η Ασημίνα θα μείνει έγκυος

Το μεγαλύτερο σοκ έρχεται για την Ασημίνα, η οποία θα μείνει έγκυος. Μπορεί οι γιατροί να της είχαν ξεκαθαρίσει πως έχει ελάχιστες πιθανότητες να γίνει μάνα, όμως το θαύμα στη ζωή της θα συμβεί, αλλά σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της. Το ερώτημα όμως που θα τη βασανίζει είναι το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της. Ο Νικηφόρος ή ο Μπάμπης;

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Όπως γνωρίζαμε αλλά τελικά έγινε και εκεί λάθος οι γιατροί της είχαν ξεκαθαρίσει πως έχει ελάχιστες πιθανότητες να γίνει μάνα, όμως το θαύμα στη ζωή της θα συμβεί, αλλά σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της.

Όταν η Ασημίνα ανακαλύπτει πως η Ελένη έχει πάει στην Αθήνα για να φέρει πίσω τη Δρόσω, η ήδη καταβεβλημένη ψυχολογία της επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο και αρχίζει να κάνει τρέλες.

Η Δρόσω επιστρέφει στο Διαφάνι

Η Δρόσω επιστρέφει στο Διαφάνι παρατηρεί το ενδιαφέρον που της δείχνει ο Κωνσταντής και σύντομα θα την δούμε να τον εμπιστεύεται.

Γυρίζοντας και αυτή στο Διαφάνι και βλέποντας σχεδόν καθημερινά τον μικρό Σέργιο, θέλει να του αποκαλύψει την αλήθεια.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Ο Κωνσταντής την στηρίζει, ενώ βλέπει πως η Ασημίνα αντιμετωπίζει πλέον πολλά προβλήματα στις Άγριες Μέλισσες. Το πλούσιο σπίτι των Σεβαστών δεν προσφέρει πια το ήρεμο περιβάλλον που χρειάζεται για να μεγαλώσει ένα παιδί.

Διώχνουν την Πηνελόπη από το σπίτι

Η Πηνελόπη είναι αποφασισμένη να προχωρήσει τη ζωή της με τον Αλέξη, παρά τις διαφωνίες του Δούκα και της Μυρσίνης, τόσο για το αριστερό παρελθόν του εισαγγελέα όσο και για το γεγονός ότι ήθελε να κλείσει τον ισχυρό άντρα του Διαφανίου στη φυλακή. Ο Δούκας πετάει με τις κλωτσιές τη μονάκριβη κόρη του έξω από το σπίτι τους και εκείνη αποφασίζει να συγκατοικήσει με τον Αλέξη στο νέο του σπίτι στο χωριό. Τα νέα αυτά κάνουν τον γύρο του χωριού προκαλώντας την οργή του Δούκα, αλλά σύμμαχοι της Πηνελόπης θα είναι τα αδέλφια της, Κωνσταντής και Νικηφόρος.

Ο Μιλτιάδης “καίει” τη Μυρσίνη

Ο Μιλτιάδης, όσο καιρό ήταν κλεισμένος στο ψυχιατρείο, αντί να γίνει καλά εκείνος οργάνωνε το τέλειο σχέδιό του για να διαλύσει όσους του κατέστρεψαν τη ζωή. Τα παιχνίδια που παίζει το μυαλό του τον οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια και ο ίδιος παλεύει με τους δαίμονές του. Παρόλο που η Ανέτ προσπαθεί να τον βοηθήσει με τον φίλο της και γιατρό Αργυρίου εκείνος αρχίζει να υλοποιεί το σχέδιό του από τη Μυρσίνη. Ετσι, πάνω σ’ έναν ακόμη καβγά του με τον Δούκα, θα του αποκαλύψει πως η γυναίκα του όλα αυτά τα χρόνια του ήταν άπιστη και πως ο Νικηφόρος δεν είναι δικό του παιδί!

.thetoc.gr/



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...