Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη φέρνει τα πάνω κάτω στη δίκη του Βόσκαρη

Ανατρεπτικές θα είναι οι εξελίξεις στο δικαστήριο. Φτάνουμε σιγά σιγά  στην πολύκροτη δίκη Βόσκαρη και Λενιώς .  Μέσα στους μάρτυρες θα είναι φυσικά η Μυρσίνη και ο Δούκας. Ο Βόσκαρης παρ” όλα αυτά έχει κατοχυρώσει τους μάρτυρες υπεράσπισης του που θα είναι ο γυναικολόγος των φυλακών, ο επιθεωρητής των φυλακών και η γυναίκα του πλέον η Σοφούλα.

Από την άλλη  η Ελένη βασίζεται  στην μαρτυρία του Γκούμα, μα και της Λέτας. Επίσης θα εμφανιστούν στη δίκη δυο ακόμη μάρτυρες κλειδιά αναστρέφοντας τα δεδομένα. Τι θα γίνει με την Μυρσίνη και ποιου το μέρος θα πάρει;

Η Μυρσίνη καλείται στη δίκη

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TiVi για τις Άγριες Μέλισσες, η Μυρσίνη καλείται στην δίκη του Βόσκαρη για να καταθέσει. Κι ενώ αυτό στην αρχή φέρνει πανικό, στη συνέχεια καθησυχάζει την Ελένη. Με την παρότρυνση του δικηγόρου της πείθεται, πως με αφορμή την εμφάνιση της Μυρσίνης στο δικαστήριο, η Λενιώ θα βρει την ευκαιρία να αναφέρει τη συνεργασία της με τον Βόσκαρη.

Από την άλλη πλευρά  , στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναστάτωση, με την Ανέτ να κατακρίνει την Μυρσίνη για την απόφαση της να παρευρεθεί στο δικαστήριο. Την ίδια στιγμή, ο Δούκας ικετεύει τον Γραμματικό να την αφήσει έξω από το θέμα της δίκης. Εκείνη, όμως, αποφασίζει να κάνει το καθήκον της. Η Μυρσίνη πηγαίνει στην δίκη και στέκεται απέναντι από τον σύζυγό της, στις Άγριες Μέλισσες.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος: 112 , 113, 114 , 115

Η κατάθεση που ανατρέπει τα δεδομένα

Όπως είχε αναφερθεί σε προηγούμενα σχετικά άρθρα, ο Δούκας κατακεραυνώνει τον Βόσκαρη. Υποστηρίζει πως είναι ένας άνθρωπος αδίστακτος και βιαστής. Μάλιστα, αναφέρεται στο γεγονός του βιασμού μιας κοπέλας από το Διαφάνι, φέρνοντας την απόλυτη φρίκη στον Βόσκαρη και τον δικηγόρο του.

Η Μυρσίνη εμφανίζεται στη δίκη του Βόσκαρη, στις Άγριες Μέλισσες, υπερασπιζόμενη τον εαυτό της. Με βάση πληροφορίες του TiVi, η Μυρσίνη φωνάζει στους ενόρκους πως είναι αθώα. Πως ποτέ δεν διέταξε τον κατηγορούμενο να βασανίσει την Λενιώ. Έτσι, ο Βόσκαρης βρίσκεται εγκλωβισμένος, ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα. Πώς θα εξελιχθεί η δίκη;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Με πληροφορίες από το youfly.com

daddy-cool.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...