Άγριες μέλισσες: Ο Βοσκάρης εισβάλλει στο σπίτι της Ελένης και γίνεται Βατερλό

Άγριες μέλισσες: Ο Βόσκαρης  δεν θα αφήσει την Ελένη ήσυχη και πάλι. Εισβάλλει στο σπίτι της Ελένης  για να την βιάσει και να φύγει από το χωρίο και γίνεται Βατερλό.

Ο Βόσκαρης εισβάλει  στο σπίτι της Ελένης με σκοπό τον β@ασμό της

Ο Βόσκαρης παίζει το τελευταίο του χαρτί, για να οδηγήσει την Ελένη μακριά απ’ το Διαφάνι. Θα εισβάλει στο σπίτι της για να την βιάσει για άλλη μια φορά καθώς έχει καταλάβει πως η Ελένη ποτέ δεν ξεπέρασε τα βασανιστήρια που πέρασε στη φυλακή. Θέλει να τη βγάλει από τη μέση, με όπλο του τον βίαιο χαρακτήρα του. Ξεσπά επάνω της με χυδαίο τρόπο, όπως και τότε στη φυλακή. «Η φυλακή σου δεν τελείωσε με τη χάρη Σταμίρη. Εγώ θα σου τη δώσει για να λυτρωθείς» φαίνεται να λέει ο Βόσκαρης στην Ελένη, η οποία για άλλη μια φορά τον χαρακτηρίζει τέρας που πρέπει να βρεθεί στην κόλαση. Η σύγκρουση των δύο εξαιρετικών ηθοποιών θα είναι σφοδρή.

Μυστικά και ψέματα  θα βγουν στη φόρα εκείνη τη νύχτα, ένας ανομολόγητος πόθος και μια μάχη σώμα με σώμα .

Δεν θ’ αφήσουν τίποτα όρθιο, μετά απ’ αυτήν την νύχτα.

Ο Λαμπρός σώζει την Ελένη από τα χέρια του Βόσκαρη

Ο Λάμπρος είναι απόλυτα βέβαιος πως ο Βόσκαρης δεν έμεινε μόνο στο να τη χτυπάει, να τη βάζει στην απομόνωση και να της φέρεται βάναυσα! Αλλωστε η αντίδρασή της κάθε φορά που πάει να την αγγίξει τον βάζει σε ακόμα περισσότερες υποψίες και αποφασίζει να συναντήσει κρυφά τον Λάζαρο Γκούμα, που γνωρίζει από πρώτο χέρι τι πραγματικά πέρασε η Ελένη στα χέρια του Βόσκαρη. «Ξύνεις πληγές και καλό θα ήταν να μείνεις μακριά από όλο αυτό», τον συμβουλεύει ο Λάζαρος, αλλά ο Λάμπρος επιμένει: «Αυτός ο άντρας ήρθε στο Διαφάνι ως διοικητής του τμήματος! Αν δεν τελειώσει την Ελένη, δεν πρόκειται να σταματήσει να την κυνηγάει! θέλω να τα μάθω όλα, πες μου τι της έχει κάνει;».

Τότε ο Λάζαρος, για να βοηθήσει την Ελένη, του αποκαλύπτει τα πάντα για τους βιασμούς της και την έκτρωση στο παιδί που περίμενε: «Πάρε την Ελένη από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορείς! Μην την αφήσεις λεπτό κοντά σ’ αυτόν τον άντρα! Σώσε την». Στο μεταξύ, η Ελένη καταλαβαίνει πως ο Βόσκαρης είναι αποφασισμένες να της κάνει πόλεμο νεύρων, ενώ ο Λάμπρος της ανακοινώνει πως θα ζητήσει μετάθεση, για να ζήσουν ήρεμοι και μακριά από τα προβλήματα και για πρώτη φορά η Σταμίρη δείχνει να δέχεται με θέρμη αυτή την πρόταση. Άγριες Μέλισσες επεισόδια

Όμως ο Βόσκαρης έχει άλλα σχέδια και το ίδιο βράδυ εισβάλλει στο σπίτι της και επιχειρεί να τη βιάσει! Εκείνη προσπαθεί να σωθεί από τα χέρια του και εκείνος την κρατάει γερά για να την τιμωρήσει! Γίνεται μάχη σώμα με σώμα για το ποιος θα επικρατήσει! Ο Βόσκαρης όμως δεν υπολογίζει τον Λάμπρο, που αυτή τη φορά μπορεί να σώσει την αγαπημένη του και εισβάλλει στο σπίτι για να τη γλιτώσει από τα χέρια του!

Ο Κωνσταντής χωρίζει τη Δόμνα για να διεκδικήσει την Δρόσω

ΟΤαν βλέπει τη Δρόσω ο Κωνσταντής ενθουσιάζεται ! «Γύρισες τελικά, Δροσούλα μου! Πολύ χαίρομαι γι’ αυτό! Ημουν σίγουρος πως η Ελένη θα σε έφερνε πίσω», της λέει όταν τη συναντάει, αλλά η Δόμνα που παραμονεύει ζηλεύει που τους βλέπει μαζί και επεμβαίνει κόβοντάς του τη χαρά:

«Καλησπέρα! Είμαι η Δόμνα Θέμελη, η αρραβωνιαστικιά του Κωνσταντή», λέει με ύφος στη Δρόσω και οι δύο γυναίκες συστήνονται. Η Δόμνα είναι σίγουρη πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους και έχει βάλει σκοπό να μη χάσει τον μέλλοντα σύζυγό της πάση θυσία. Σε μια άλλη συνάντησή τους, ο Κωνσταντής θα αποφασίσει να ανοίξει την καρδιά του στη Δρόσω και να της αποκαλύψει όσα νιώθει για εκείνη:

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος : Περιλήψεις επεισοδίων 65, 66, 67, 68

«Σ’ αγαπάω Δρόσω! Σ’ αγαπάω και θέλω να σε κάνω ευτυχισμένη! Δεν μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου», παραδέχεται και εκείνη σοκάρεται: «Εχεις τρελαθεί; Είσαι αρραβωνιασμένος και καλό είναι να κρατήσεις την υπόσχεση που έχεις δώσει στην κοπέλα». Ομως εκείνος της ξεκαθαρίζει πως αν του πει το «ναι» θα τα διαλύσει όλα για εκείνη.

Στο μεταξύ, η Ελένη ευχαριστεί τον Κωνσταντή που τη βοήθησε να βρει τη Δρόσω, αλλά δεν έχει πειστεί ακόμα για τις προθέσεις του, ενώ ο Μελέτης τον πιέζει να του αποκαλύψει με ποια είναι ερωτευμένος.

Ο Κωνσταντής που  έχει ερωτευτεί τη Δρόσω , θα χωρίσει την αρραβωνιαστικιά του τη Δόμνα.θα βάλει σκοπό της ζωής του να βοηθήσει τη Δρόσω για να πάρει το παιδί.

Δρόσω και Ασημίνα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για τον μικρό Σεργιο .

Η τελευταία νιώθει να απειλείται ό,τι έχτισε όλα αυτά τα χρόνια και βλέποντας πως και ο Νικηφόρος αυτή τη φορά είναι με το μέρος της Δρόσως και συναινεί στο να βλέπει τον μικρό Σέργιο τρελαίνεται.Ακόμα μία φορά βρίσκει διέξοδο στον Μπάμπη καθώς η συντροφιά του την ηρεμεί. Ωστόσο, ο Νικηφόρος βάζει τον Σωτήρη να την παρακολουθήσει κρυφά, αφού έχει καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει. Εκείνη όμως που επιβεβαιώνει πρώτη τις υποψίες της σχετικά με τη σχέση της Ασημίνας και του Μπάμπη είναι η Ουρανία, η οποία πέφτει από τα σύννεφα.

Η Ουρανία βρίσκεται σε πανικό, καθώς ξέρει ότι αν αποκαλυφθεί αυτή η σχέση θα φέρει μεγάλους μπελάδες σε όλους τους εμπλεκόμενους. Το πιο σημαντικό πρόβλημα τώρα της Ασημίνας είναι η επιμονή της Δρόσως να βλέπει τον μικρό Σέργιο. Μάλιστα, η Δρόσω είναι αποφασισμένη να κερδίσει μια θέση στην καρδιά του μικρού. Ωστόσο, η Ασημίνα δεν είναι διατεθειμένη να την αφήσει.

Οι δύο γυναίκες θα ‘ρθουν αρκετές φορές σε σύγκρουση, και θα τεθεί το διαχρονικό ζήτημα: Μάνα είναι αυτή που γεννάει ένα παιδί ή εκείνη που το μεγαλώνει; Σε κάθε περίπτωση, στις Άγριες Μέλισσες, η Δρόσω διεκδικεί μέχρι τέλους το παιδί της.

Άγριες Μέλισσες – spoiler: Έρχονται κι άλλοι φόνοι και κηδείες στο Διαφάνι

Όπως φαίνεται, ο ρομαντικός συγγραφέας που επέστρεψε από το Παρίσι και ερωτεύτηκε την Ασημίνα Σταμίρη, δεν είναι βιολογικό παιδί του Δούκα Σεβαστού. Η αντίδραση του ισχυρού άντρα θα έχει αντίκτυπο τόσο στον νεαρό όσο και στη Μυρσίνη. Δεν είναι τυχαίο που η Μυρσίνη έχει απίστευτη αδυναμία στον μικρό γιο της, σε αντίθεση με τον Κωνσταντή, που πάντα τον υποτιμά και δεν παίρνει στα σοβαρά τα όσα λέει και κάνει.

Ο μοναδικός άνθρωπος που ίσως ξέρει την αλήθεια είναι ο Μιλτιάδης, ο οποίος γνώριζε εξ αρχής ότι η Μυρσίνη απατάει τον Δούκα. Αλλωστε είδαμε και σε πρόσφατο επεισόδιο, όταν τη συνάντησε τυχαία στον δρόμο, ότι ξέρει πολύ καλά το ένοχο παρελθόν της. Ωστόσο δεν γνωρίζει πως ο Νικηφόρος δεν είναι βιολογικός του ανιψιός. Ομως βαθιά μέσα του ξέρει πως ο νεαρός είναι τελείως διαφορετικός από τον Δούκα και τους άλλους δύο του γιους!

Κάποια στιγμή η αλήθεια θα βγει στο φως. Το σοκ για όλους θα είναι τεράστιο! Τόσο ο Νικηφόρος όσο και ο Δούκας θα συγκλονιστούν ανεπανόρθωτα με τις αποκαλύψεις, αφού θα συνειδητοποιήσουν την προδοσία της Μυρσίνης και πως τόσα χρόνια ζούσαν ένα τεράστιο ψέμα. Ο νεαρός θα θελήσει να διακόψει τις σχέσεις του με τη μητέρα του, ενώ ο Δούκας θα την πετάξει έξω από το σπίτι.

Η Μυρσίνη δεν θα έχει πια πουθενά να πάει. Η υπεροπτική συμπεριφορά της και οι άσχημοι τρόποι της απέναντι στους υπόλοιπους συγχωριανούς της θα της γυρίσουν μπούμερανγκ και θα βιώσει την ίδια αντίδραση απ’ όλους. Ομως ένα πρόσωπο θα είναι εκείνο που θα την πάρει μαζί και θα φροντίσει να της συμπαρασταθεί.

Κι αυτό θα είναι η Ελένη Σταμίρη…

Οδεύοντας προς το τέλος, η σειρά θα δώσει όλες τις απαντήσεις για το μέλλον των ηρώων. Και η κάθαρση θα έρθει για άλλους με ευτυχές και για άλλους με δραματικό τέλος.

daddy-cool.gr/



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...