Μία ακόμη δυνατή προσθήκη πραγματοποιείται στο καστ της αγαπημένης μας σειράς! Τα γυρίσματα μόλις ξεκίνησαν, με πολλούς νέους ηθοποιούς να περνούν το κατώφλι του Διαφανίου, ενθουσιασμένοι!Ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες φέρνει μία σκοτεινή εποχή, στην οποία ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Πράγματι, τα ονόματα που ακούγονται τελευταία, είναι πάρα πολύ δυνατά. Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είναι Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης, με τεράστια εμπειρία στο θέατρο, στην τηλεόραση, αλλά και στον κινηματογράφο. Ο ρόλος του στις Άγριες Μέλισσες θα είναι ανατρεπτικός, με την εποχή της δικτατορίας να τον επηρεάζει, όπως αντίστοιχα και όλους τους πρωταγωνιστές.

Σε μία εποχή τόσο σκοτεινή, με απαγορεύσεις, καταπάτηση δικαιωμάτων και τρόμο, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος θα ενσαρκώσει τον ρόλο ενός εκδότη, στη Λάρισα. Εκείνη την εποχή, ο έλεγχος στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι αυστηρός, με οποιαδήποτε παραβίαση να θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των εργαζομένων.

Αυτό αποδεικνύει πόσο ανατρεπτικός θα είναι ο ρόλος του στη σειρά. Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος εισβάλλει στις Άγριες Μέλισσες, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας. Τίποτα δε θα είναι το ίδιο στον τρίτο κύκλο. Μία νέα ιστορία θα ξεδιπλωθεί, με τους τηλεθεατές να συγκινούνται σε κάθε επεισόδιο. Η αγωνία θα κορυφωθεί.

Άνθρωποι τους χούντας, αλλά και άτομα που θα αγωνιστούν για την ελευθερία, θα χαρίσουν στο κοινό σκηνές συγκλονιστικές. Τα νέα επεισόδια δε θα θυμίζουν σε τίποτα όλα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα…

diavaseto.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...