Άγριες Μέλισσες: Τραγικές ώρες για Λενιώ στη φυλακή – Εν αναμονή της πρεμιέρας του δεύτερου κύκλου

Εν αναμονή της πρεμιέρας του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 είναι όλοι οι τηλεθεατές που έβλεπαν τις «Άγριες Μέλισσες»
Αυτή προγραμματίζεται να γίνει στα μέσα Σεπτεμβρίου. Οι εξελίξεις οι οποίες θα παρακολουθήσουμε ακόμη μία φορά θα είναι κα­ταιγιστικές, καθώς η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη ετοι­μάζει πολλές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές. Η ζωή των ηρώ­ων θα ανατραπεί για πάντα και όλοι θα έρθουν αντιμέτωποι με νέες καταστάσεις.

Σύμφωνα με το περιοδικό “MYtv”, τραγικό πρόσωπο και στον δεύτερο κύ­κλο επεισοδίων θα είναι και πάλι η Ελένη. Η κεντρική ηρω­ίδα της σειράς, η οποία έχει δείξει τη δύναμη και το σθένος της, αυτή τη φορά πρόκειται να έρθει αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο της φόβο, που δεν είναι άλλος από τη φυλακή. Άλ­λωστε, από τη στιγμή που η ίδια μαζί με τις αδελφές της σκό­τωσαν τον Σέργιο Σεβαστό ήξεραν πως εάν π αλήθεια βγει στο φως κινδυνεύουν ακόμη και με θανατική ποινή. Τιμωρός της Ελένης θα γίνει μία γυναίκα που τη μίσησε όσο κανένας άλλος.

Η Θεοδοσία κρατά στα χέρια της αποδεικτικά στοιχεία πως οι αδελφές Σταμίρη είναι οι φόνισσες του Σέργιου και η Ελένη μην έχοντας άλλη επιλογή και θέλοντας να προστατεύ­σει για ακόμη μία φορά τις αδελφές της θυσιάζεται. Ομολογεί πως εκείνη ευθύνεται για τον φόνο και παίρνει πάνω της όλη την ευθύνη.Έτσι, καταλήγει στη φυλακή αφήνοντας σοκαρι­σμένο ολόκληρο το χωριό.

Άλλοι στέκονται στο πλευρό της και άλλοι την κατηγο­ρούν. Και όσο το Διαφάνι είναι διχασμένο και οι Σεβαοτοί ζη­τούν την πιο σκληρή τιμωρία για εκείνη, η Ελένη ανεβαίνει τον δικό της γολγοθά. Προφυλακίζεται και η ζωή της αλλάζει για πάντα. Αν και ποτέ δεν έμαθε να ζει με ανέσεις, η ζωή στη φυ­λακή είναι σκληρή. Πρέπει να καταφέρει να αντεπεξέλθει σε πολύ δύσκολες συνθήκες, ενώ καθημερινά παλεύει για την επιβίωση της. Ξέρει πως ο Δούκας θα επιχειρήσει να πάρει εκδίκηση με αντίποινα για τον θάνατο του πρωτότοκου γιου του και αυτό κάνει τη ζωή της Ελένης στη φυλακή ακόμη πιο δύσκολη, καθώς φοβάται ακόμη και για την ίδια της τη ζωή.

Οι μέρες κυλούν αργά και βασανιστικά για τη Λενιώ, θα βρε­θεί μόνη της σε ένα ψυχρό περιβάλλον με συγκροτούμενες που δεν θα τη δεχτούν εύκολα στον χώρο τους, καθώς η Ελέ­νη έχει μάθει να διεκδικεί όσα της ανήκουν με κάθε τρόπο και να μην υποκύπτει.
πηγή:gossip-tv.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...