Άγριες Μέλισσες-Spoiler: Η Ανέτ ομολογεί και ο Δούκας συλλαμβάνεται

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εκπομπής ‘ Το Πρωινό”, Αλέξη Μίχα, η Ανέτ θα ομολογήσει ότι ο αδερφός της δολοφόνησε τον Θέμελη, με συνέπεια να συλληφθεί ο Δούκας.

“Έρχονται νέοι μπελάδες για τον Δούκα, νέα προβλήματα με τη Δικαιοσύνη. Το βράδυ του γάμου της Ρίζως με τον Βασίλη Προύσαλη, όλο το χωριό διασκεδάζει στην πλατεία του Διαφανίου. Ο Δούκας, όμως, εκείνο το βράδυ περνάει και πάλι στην παρανομία”, είπε ο Αλέξης Μίχας και πρόσθεσε:

“Ο Σεβαστός εισβάλει στο αστυνομικό τμήμα του Διαφανίου και κάνει διάρρηξη. Παίρνει ένα σημείωμα, μια επιστολή που αποκαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό για τον Θέμελη και εξαφανίζεται.

Την επόμενη μέρα, ο Άγγελος και ο Προύσαλης τον υποψιάζονται και καλούν για κατάθεση την Ανέτ στο αστυνομικό τμήμα. Η Ανέτ θα τον «δώσει» κυριολεκτικά, θα ομολογήσει και αμέσως ο Δούκας συλλαμβάνεται, ανακρίνεται και οδηγείται στο κρατητήριο. Εκεί θα έχουμε πολύ δραματικές σκηνές στις Άγριες Μέλισσες και όλο το βράδυ οι δικηγόροι θα προσπαθούν να πείσουν την Ανέτ να αλλάξει την κατάθεσή της για να σώσει τον αδερφό της”.

enikos



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...