Άγριες Mέλισσες: Η ‘άγνωστη’ σχέση Μπάμπη – Δρόσως

Μία σχέση ιδιαίτερη φαίνεται πώς συνδέει πλέον δύο από τους βασικούς ήρωες στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1. Το youfly.com ανακάλυψε πώς ο Μπάμπης και η Δρόσω, από τις Άγριες Μέλισσες, συνδέονται μοναδικά, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό δίδυμο. Ποιος είναι ο συνδετικός τους κρίκος;

Σε φωτογραφία ο Μπάμπης και η Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες

Βάσει σεναρίου ο Μπάμπης αγαπά την Ασημίνα. Τη θέλει, τη λατρεύει μα δεν μπορεί να την έχει. Εκείνη δείχνει να έχει πάρει τις αποφάσεις της. Και ο Μπάμπης προς το παρόν σέβεται την επιθυμία της Ασημίνας. Μένει στη ζωή της Ασημίνας και δείχνει να είναι πλευρό της. Αυτός είναι ο λόγος που σπεύδει να ομολογήσει στην Ασημίνα την κρυφή σχέση της Δρόσως με τον Κωνσταντή. Η φωτιά που έβαλε ο Μπάμπης στις αδελφές Σταμίρη θ’ αργήσει να σβήσει.

Ο συνδετικός κρίκος των δύο ηρώων

Και αν όλα αυτά συμβαίνουν μπροστά από τις κάμερες, πίσω απ’ αυτές οι δύο πρωταγωνιστές από τις Άγριες Μέλισσες , Δανάη Μιχαλάκη (Δρόσω) και Γιάννης Βασιλώττος (Μπάμπης), βιώνουν αναμφίβολα μία διαφορετική πραγματικότητα.

Οι δύο νέοι ηθοποιοί προχώρησαν σε μία σύμπραξη, ενώνοντας τις φωνές τους για ένα τραγούδι σε στίχους και μουσική του Γιάννη Βασιλώττου. Τίτλος του τραγουδιού «Ανάθεμά σε θάλασσα».  Τη μουσική ενορχήστρωση έχει αναλάβει ο Τάσος Πούλιος, ο οποίος παίζει και κανονάκι. Συμμετέχουν ακόμη στην κλασική κιθάρα η Κατερίνα Καρυώτη και στα κρουστά όργανα ο Γιάννης Μάλαμας.https://www.youtube.com/embed/XSyTqrDU9BA?feature=oembed

Ένα υπέροχο μουσικό δίδυμο

Το τραγούδι γράφτηκε για την ταινία μικρού μήκους “SEA YOU” σε σκηνοθεσία Γιάννη Βασιλώττου και Γιώργου Ημέρη. Ο Βασιλώττος όντας μουσικός τραγουδάει και παίζει κιθάρα και πιάνο.

Η μουσικοθεατρική παράσταση «Το σΚά.Κι.» ήταν η πρώτη παράσταση την οποία σκηνοθέτησε, έγραψε την μουσική και πρωταγωνίστησε. Ακόμη με τη θεατρική ομάδα «Peach of art» πήρε το τραγούδι του Βασίλη Τσιτσάνη και της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου «Τα Καβουράκια» και το μετέτρεψε στην ομώνυμη θεατρική παράσταση με τον ίδιο στον ρόλο του Κάβουρα.

Ο Μπάμπης κοιτάζει έντονα την Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες

Και για τη Δανάη Μιχαλάκη, τη Δροσούλα από τις Άγριες μέλισσες δεν είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε να πιάνει το μικρόφωνο και να μας χαρίζει μελωδικά ταξίδια. Στον πρώτο κύκλο της σειράς συγκίνησε με το «Καίγομαι και σιγολιώνω» που είπε μαζί με το Γιάννο. Έκτοτε την ακούσαμε και πάλι στο ίδιο σίριαλ σε τρία κομμάτια των ταλαντούχων δημιουργών, Alex Sid στη μουσική και Ουρανίας Πατέλλη στους στίχους.

Πρόκειται για το «Χώμα βρεγμένο»,  το «Κεντρί» που ερμήνευσε η Δρόσω την περίοδο που δούλεψε στην Τρούμπα και το «Αγκαζέ». Το κομμάτι αυτό τραγουδούσε η Δανάη Μιχαλάκη, όταν Ελένη (Μαρία Κίτσου), αντίκρισε τη μικρή της αδερφή να τραγουδά φλερτάροντας με πελάτες στην Τρούμπα.

Οι δύο πρωταγωνιστές – Μπάμπης και Δρόσω-, μπορεί να μη τα πηγαίνουν τόσο καλά στις Άγριες Μέλισσες, μουσικά, όμως, αποτελούν ένα από τα καλύτερα δίδυμα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...