Άμεση αντίδραση του προέδρου Ευπαλίου Κ.Τσιούστα-Ευθύνη των οδηγών που άφησαν τα παιδιά στην βροχή.

Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της κοινότητας Ευπαλίου Κώστα Τσιούστα μετά το θέμα που προέκυψε το πρωί με το κλειδωμένο δημοτικό σχολείο και τους μαθητές να περιμένουν μέσα στην βροχή (Δείτε εδώ) .

Ο πρόεδρος έθεσε προ των ευθυνών τους  οδηγούς που μεταφέρουν τους μαθητές  και σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα αφήσει το θέμα έτσι .Οι οδηγοί από την στιγμή που το σχολείο ήταν κλειδωμένο αναφέρει ο πρόεδρος στην ανακοίνωση του θα έπρεπε να περιμένουν να ανοίξει και όχι να παρατήσουν τα παιδιά μέσα στην βροχή. Ο κ. Τσιούστας και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μας ανέφερε ότι έχει ενημερώσει τον κ. Ευσταθίου και αύριο θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για να μην επαναληφθεί ανάλογο περιστατικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του προέδρου

Σχετικά με το θέμα που προέκυψε σήμερα στο Ευπάλιο με την κλειδωμένη πόρτα του Δημοτικού σχολείου Ευπαλίου και τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των γονέων θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής.
Ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Ευπάλιο με ενημέρωσε πως οι ώρες προσέλευσης των παιδιών είναι 8 με 8:15 το πρωί.

Όλο αυτό που συνέβη είναι με ευθύνη των λεωφορείων και των ταξί που μεταφέρουν τα παιδιά νωρίτερα στο σχολείο. Αυτά σαν πρώτη ενημέρωση γιατί αύριο το πρωί έχω συνάντηση μαζί του με τον αντιδήμαρχο κύριο Αντρέα Ευσταθίου σε μία προσπάθεια να μην επαναληφθεί το σημερινό περιστατικό.

Και επειδή πολλά γράφτηκαν πρέπει να τονίσω οτι το δημοτικό σχολείο Ευπαλίου φυσικά και διαθέτει στέγαστρο για τους μαθητές , στο οποίο όμως οι μαθητές δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση όταν η αυλόπορτα είναι κλειδωμένη.

Και φυσικά είναι αδύνατον να κατασκευαστεί στέγαστρο έξω από την αυλόπορτα του σχολείου γιατί πρόκειται για δημόσιο δρόμο.

Πρόεδρος κοινότητας Ευπαλίου

Κώστας Τσιούστας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...