Άμεση ήταν η απάντηση του επικεφαλής της παράταξης Πάμε Μπροστά Ανδρέα Κοτσανά στο πόστ του αντιδημάρχου Ντίνου Τσουκαλά.

Αναλυτικα η ανάρτηση του κ. Κοτσανά

◾️Ευτυχώς κ.Τσουκαλά δεν έχουμε όλοι μνήμη…χρυσόψαρου για την αγορά οικοπέδου του 3ου δημοτικού σχολείου.
◾️κ.Τσουκαλά φαίνεται πως η επιλεκτική “αμνησία” και η αποποίηση ευθυνών είναι συνήθης τακτική και μάλιστα αρκετά βολική για την δημοτική αρχή Γκίζα.
Κάθε φορά κ.Τσουκαλά που από εδώ και στο εξής θα κάνετε λόγο και θα επιρρίπτετε ευθύνες στην προηγούμενη δημοτική αρχή για την αγορά οικοπέδου του 3ου δημοτικού σχολείου Ναυπάκτου, είμαστε υποχρεωμένοι να “φρεσκάρουμε” την μνήμη σας και να σας υπενθυμίζουμε την ομόφωνη απόφαση που λήφθηκε στις 16/05/2016 στην οποία τόσο ο άμεσος συνεργάτης σας και μέλος της παράταξης σας κ.Τραχύλης όσο και τα μέλη της συνδιοίκησης Κούκουνας-Κοτρωνιάς-Τσέλιος ψήφισαν υπέρ της αγοράς του συγκεκριμένου οικοπέδου στην θέση “Ξινοροδιά” Πούντου.
Όσο για εσάς προσωπικά κ.Τσουκαλά μπορεί να ήσασταν απών στην συνεδρίαση αλλα δεν έχει καταγράφει πουθενά η αντίθεση σας για την αγορά οικοπέδου για το 3ο δημοτικό σχολείο Ναυπάκτου στη θέση “Ξινοροδιά”.
Επίσης κ.Τσουκαλά επειδή πολλά ακούγονται για το τίμημα των 190.000€ της απευθείας αγοράς για το συγκεκριμένο οικόπεδο, σας θυμίζουμε ότι πρόεδρος της επιτροπής για το καθορισμό του τιμήματος ήταν ο κ.Κοτρωνιάς.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...