Άναψε “φωτιές” η ονομασία Άνω Μακεδονία για το Κρούσοβο

Άναψε
Έχει ανάψει φωτιές η ονομασία Άνω Μακεδονία για το Κρούσοβο των Σκοπίων, σε ανακοίνωση για εκδρομή που διοργανώνεται, από μέλος του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας.
Ήδη έχει δημιουργηθεί σελίδα διαμαρτυρίας στο facebook, μέσω της οποίας καλούνται σε διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία του ΣΕΕ στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης στις 15 Ιουνίου στις 17.00.

Τι γράφτηκε στο facebook:

ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΕΕ {Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας } ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!! ΔΙΧΩΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙ “ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ “.

Διαβάστε την ανακοίνωση, από την σελίδα του Δημήτρη Βαλασίδη στο Facebook.

Το «ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΈΛΗΣ» (Καθηγητής κ. Αρ. Βρίτσιος), η «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ» ( κ. Απ. Σιώκος) και οι «ΔΕΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ» (κ. Ιωαν. Κουργιαννίδης)

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ Ημερήσια επίσκεψη αρχαιολογικού και ιστορικού ενδιαφέροντος στο Μοναστήρι Bitola, την αρχαία Ηράκλεια και το Κρούσοβο της Άνω Μακεδονίας.

Ξενάγηση στις εστίες της Μακεδονικής Ιστορίας.

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013, Αναχώρηση 07:00 από το άγαλμα του Βενιζέλου (Εγνατία με Αριστοτέλους).

Κάτω των 14 ετών: δωρεάν.

ΕΘΝΙΚΑ

Πηγή: http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...