Άνετη επικράτηση των Εφήβων του ΠΑΣ στο Μεσολόγγι

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ- ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 57-73

Νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε ,  πέτυχε η ομάδα του ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 στον νοκ άουτ αγώνα που έδωσε στο Δ.Α.Κ Μεσολογγίου επί  του ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ με σκορ 57-73. Οι έφηβοι του ΠΑΣ, ξεκίνησαν μουδιασμένα το 1ο δεκάλεπτο δίνοντας εύκολους πόντους στους γηπεδούχους από κακές επιστροφές  και από χαμένα αμυντικά ριμπάουντ στην άμυνα, γεγονός που οδήγησε την ομάδα του Μεσολογγίου σε προβάδισμα 5 πόντων με το κλείσιμο του δεκαλέπτου.

Στο 2ο δεκάλεπτο η ομάδα της Ναυπάκτου αφυπνίστηκε, ξεπέρασε το άγχος της πρεμιέρας  του πρωταθλήματος (ποιο πρωτάθλημα… με την Διοργανώτρια αρχή για άλλη μια χρονιά να ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙ  το πρωτάθλημα των Εφήβων και να το κάνει με τη διαδικασία των νοκ άουτ αγώνων στερώντας από την πιο παραγωγική ηλικία των παιδιών τους ΑΓΩΝΕΣ) και με όπλο την πιεστική τους άμυνα και την πολυφωνία στην επίθεση, πήγαν στα αποδυτήρια με διαφορά 9 πόντων και το σκορ 27-36. Το δεύτερο ημίχρονο   ξεκίνησε με πολύ γρήγορο ρυθμό από τους παίκτες του Γιώργου Σταθάτου, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ σε υψηλά επίπεδα παίζοντας ταυτόχρονα πολύ όμορφο μπάσκετ, φτάνοντας τη διαφορά του σκορ στους 30 πόντους καιβάζοντας ουσιαστικά τις βάσεις για τον επόμενο αγώνα. Από την ομάδα της Ναυπάκτου που αγωνίστηκαν και 12 παίκτες που συμμετείχαν στην αποστολή, βρέθηκαν σε καλή μέρα οι περισσότεροι με τους 11 εξ αυτών να σκοράρουν.  Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα των εφήβων στη προημιτελική φάση στις 24 Νοεμβρίου με τον ΑΛΦΑ ΄93 στο κλειστό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο.

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Σταθάτος-Ζησιμόπουλος):Ντάλλας 12, Μίχος 17(1), Βελέντζας 2, Στυλιαράς 13, Φούντας Α.  2, Γκερς-Κουτσογιάννης 2, Σταμούτσος, Φούντας Φ. 2, Κουφογιάννης 6, Ζαμπάρας 7, Κωτσόπουλος 4, Αναγνωστόπουλος 6.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...