Έγραψαν ιστορία τα κορίτσια της Καλλιτεχνικής κολύμβησης-Πρώτες στην Ευρώπη

Το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στην καλλιτεχνική κολύμβηση στο πλαίσιο ενός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υγρού στίβου είναι γεγονός, με την Εθνική ομάδα να εντυπωσιάζει με το πρόγραμμά της στο Βελιγράδι και να γράφει ιστορία με την επιτυχία της.

Πέντε ασημένια και έξι χάλκινα μετάλλια είχε η Ελλάδα στην καλλιτεχνική κολύμβηση στην ιστορία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υγρού στίβου, οπότε έπρεπε, αργά ή γρήγορα, να κατακτηθεί και κάποιο χρυσό. Και τελικά κατακτήθηκε από την Εθνική ομάδα στο ελεύθερο πρόγραμμα του ομαδικού, με τέσσερις χώρες να συμμετέχουν στον τελικό.

Με 270,1980 βαθμούς, λοιπόν, η Ελλάδα πήρε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο ενώ τη 2η θέση πήρε η Ιταλία (254,7454β.), την 3η η Μεγάλη Βρετανία (254,7354) και την 4η η Τουρκία (168,4081).

Η Εθνική ομάδα που έγραψε ιστορία στο Βελιγράδι αποτελείται από τις Μαρία Καραπαναγιώτου, Μαρία Αλζιγκούζη – Κομηνέα, Αθηνά Καμαρινοπούλου, Εστέλλα Καραμανίδου, Ζωή Καράγγελου, Σοφία Ρηγάκου, Βασιλική Θάνου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Θάλεια Δαμπάλη και Άρτεμη Κουτράκη.Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...