Έκκληση Ρεν για στάση ευθύνης σε πολιτικούς και ελληνικό λαό

Έκκληση Ρεν για στάση ευθύνης σε πολιτικούς και ελληνικό λαό
Την ανάγκη να σταθεροποιηθεί άμεσα η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα επανέλαβε από το Λουξεμβούργο ο Επίτροπος Οικονομίας Όλι Ρεν, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου Ecofin.
“Είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει άμεσα σταθεροποίηση της πολιτικής κατάστασης στην Ελλάδα και όλη η ενέργεια να επικεντρωθεί στην εφαρμογή του προγράμματος, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Όλι Ρεν.
Προσέθεσε ακόμα ότι όταν η τρόικα επιστρέψει στην Αθήνα στις αρχές Ιουλίου, στόχος είναι να υπάρξει σύντομα ολοκλήρωση της αξιολόγησης.
“Ελπίζω η αξιολόγηση να είναι θετική, κάτι που εξαρτάται από την Ελλάδα, και να διασφαλιστεί η καταβολή της επόμενης δόσης έγκαιρα”, ανέφερε, τονίζοντας ότι είναι σημαντικό η αξιολόγηση της τρόικας να ολοκληρωθεί εντός του Ιουλίου, ώστε “να αποφευχθεί μια μη αναγκαία χρηματοδοτική καθυστέρηση”.
Καταλήγοντας, ο Επίτροπος Οικονομίας απηύθυνε έκκληση για στάση ευθύνης σε όλους τους πολιτικούς ηγέτες και στον ελληνικό λαό, για να διασφαλιστεί η σταθερότητα και “για να επικεντρωθούμε στο πρόγραμμα και όχι στη μικροπολιτική”.

ΕΥΡΩΠΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...