Έκρηξη στη Βηρυτό: Αυτό είναι το κοντινότερο βίντεο που έχει τραβηχτεί

Έκρηξη στη Βηρυτό: Αυτό είναι το κοντινότερο βίντεο που έχει τραβηχτεί
Έκρηξη στη Βηρυτό: Αυτό είναι το κοντινότερο βίντεο που έχει τραβηχτεί

Ένα βίντεο που εμφανίζεται – σύμφωνα με αραβικά ΜΜΕ – να είναι από τα πλησιέστερα στο σημείο των καταστροφικών εκρήξεων που έπληξαν τη Βηρυτό την Τρίτη είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Η εν λόγω λήψη – η οποία είναι πράγματι πολύ κοντινή στο λιμάνι – προέρχεται από βιντεοσκόπηση δύο κατοίκων της πόλης, σε ένα διαμέρισμα απέναντι από το σημείο των εκρήξεων, σύμφωνα με αναφορές σε τοπικά Μέσα.

«Μακάρι τίποτα κακό να μη συνέβη σε κανέναν, Θεέ μου. Δεν μπορούν να σβήσουν τη φωτιά;», ακούγεται να λέει μία κοπέλα στο βίντεο, αντικρίζοντας την αρχική εστία, η οποία προκλήθηκε από μία μάλλον χαμηλής έντασης έκρηξη.

Σε λίγο ένας δυνατός ήχος «προειδοποιεί» τους δύο νέους για τη σοβαρότητα της κατάστασης, ενώ ακολουθεί μία ισχυρή έκρηξη.

Σε δεύτερα η κάμερα βρίσκεται στο έδαφος και δεν ακούγονται περαιτέρω συνομιλίες ή ήχος από τους δύο, ενώ προηγουμένως η κοπέλα καλούσε τον άνδρα να φύγει από το παράθυρο.

Η τύχη των δύο ατόμων που κατέγραψαν το σχετικό υλικό δεν είναι ακόμη γνωστή, κατά το Al Arabiya English.

Δείτε το συγκλονιστικό ντοκουμέντο:

Σημειώνεται πως ο αριθμός των θανάτων από ττις εκρήξεις της Βηρυτού συνέχισε να αυξάνεται την Τετάρτη, με τα τελευταία στοιχεία να κάνουν λόγο για 135 θανάτους και περίπου 5.000 τραυματίες.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...