Έλαμψε στο φεστιβάλ Βενετίας η Olga Kurylenko

Έλαμψε στο φεστιβάλ Βενετίας η Olga Kurylenko
Η καυτή Ουκρανέζα ηθοποιός και top model Olga Kurylenko βρέθηκε στο φεστιβάλ της Βενετίας. Ήταν έτσι η μόνη από τους βασικούς συντελεστές της νέας ταινίας του γνωστού σκηνοθέτη Terrence Malick (που ονομάζεται To The Wonder και στην οποία πρωταγωνιστούν η Kurylenko και ο Ben Affleck) που εκπροσώπησε το έργο στο Φεστιβάλ.

Ο Αμερικανός Neil (Ben Affleck) και η Ουκρανή Marina (Olga Kurylenko) ζουν στη Γαλλία έναν δυνατό έρωτα. Το ζευγάρι μετακομίζει στις ΗΠΑ μαζί με τη δεκάχρονη κόρη της Marina.

Ο Neil όμως, θα διστάσει να παντρευτεί τη Marina και θα έχουμε στιγμές προδοσίας της σχέσης τους, όταν αυτός θα γυρίσει στην πρώην του (Rachel McAdams). Οι ιστορίες εμπλέκονται με την παρουσία ενός παππά, που μάχεται για την αγάπη του Θεού και τον οποίο ερμηνεύει ο Javier Bardem.  

Η προβολή της νέας ταινίας του Terrence Malick, στο πλαίσιο του φεστιβάλ της Βενετίας προκάλεσε αμφιλεγόμενα σχόλια. Οι περισσότεροι μιλούν για μια επανάληψη του Δέντρου της Ζωής, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να μιλήσουν για κάτι που μοιάζει με sequel του περσινού κινηματογραφικού θριάμβου του σκηνοθέτη. Άλλοι πάλι το έκριναν θετικά μιλώντας για ένα ποίημα στον έρωτα, στο οποίο αξίζει το μεγάλο βραβείο του Φεστιβάλ.  

Το νέο έργο θεωρείται λιγότερο μεγαλεπήβολο από το Δέντρο της Ζωής, χάρη στο οποίο ο Mallick βραβεύθηκε πέρσι με Χρυσό Φοίνικα στις Κάνεες, αλλά οι περισσότεροι συμφωνούν ότι μοιράζεται πολλά στοιχεία με αυτό.

πηγή: monopoli.gr

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...