Έμεινε το στόμα ανοιχτό όταν… ανακάλυψε ότι η σύζυγός του είχε παντρευτεί τον εραστή της!

bb

ΜΕΣΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Αντιμέτωπος με μία ομολογουμένως μεγάλη έκπληξη βρέθηκε ένας άνδρας ο οποίος μέσα από ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης ανακάλυψε ότι… η σύζυγός του είχε παντρευτεί τον εραστή της!

«Του ήρθε ο ουρανός σφοντύλι» δήλωσε ο δικηγόρος ενός Ουαλού, ο οποίος μέσω Facebook έγινε μάρτυρας μίας αλήθειας για τη σύζυγο του που… δεν γνώριζε.

Σύμφωνα με τη Daily Telegraph, ο εν λόγω σύζυγος υπέστη το σοκ της ζωής του, όταν ανακάλυψε ότι η γυναίκα του είχε πρόσφατα παντρευτεί στα κρυφά τον εραστή της, μέσα από τις φωτογραφίες της γαμήλιας τελετής που η δίγαμη σύζυγος ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παρότι η 35χρονη Λίζα Έβεραντ προσπάθησε να εξηγήσει στον σύζυγό της ότι δεν φορούσε νυφικό, αλλά ήταν παράνυμφος στο γάμο μιας φίλης της, ο Έλιοτ Έβεραντ, ένας πωλητής ηλικίας 38 ετών, πήγε να το εξακριβώσει στο δημαρχείο!

Παντρεμένη εδώ και τέσσερα χρόνια με τον ‘Ελιοτ και ήδη δύο φορές χωρισμένη, η Λίζα «του» είχε πράγματι παντρευτεί μυστικά και παράνομα με τον εραστή της τον Ιούλιο.

Ο πληγωμένος σύζυγος κατέθεσε μήνυση με τον δικηγόρο του να δηλώνει ότι «του ήρθε ο ουρανός σφοντύλι».

Ο δικαστής στο δικαστήριο του Κάρντιφ, στη νοτιοδυτική Βρετανία, κατήγγειλε τον «εγωισμό» και την «απιστία» της Λίζας και την καταδίκασε σε 150 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Μητέρα τεσσάρων παιδιών, δύο από προηγούμενο γάμο και δύο με τον ‘Ελιοτ, η Λίζα υποχρεώθηκε να αφήσει την άνετη συζυγική κατοικία του Έλιοτ Έβεραντ στο Τσέπστοου για να εγκατασταθεί με τον δεύτερο σύζυγο της σε διαμέρισμα εργατικής πολυκατοικίας.

Πηγή:

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...