Έμπνευση 2,4 εκατ. ευρώ για μεγάλο νικητή του ΤΖΟΚΕΡ online – Πώς κέρδισε το έπαθλο μέσω διαδικτύου

Έμπνευση 2,4 εκατ. ευρώ για μεγάλο νικητή του ΤΖΟΚΕΡ online – Πώς κέρδισε το έπαθλο μέσω διαδικτύου
Έμπνευση 2,4 εκατ. ευρώ για μεγάλο νικητή του ΤΖΟΚΕΡ online – Πώς κέρδισε το έπαθλο μέσω διαδικτύου
  • TZOKEΡ: Με λίγα κλικ και 5 ευρώ κέρδισε 2,4 εκατ. ευρώ –  Πώς ο μεγάλος νικητής κατέθεσε το νικηφόρο δελτίο εν μέσω lockdown

Με ένα δελτίο που κατέθεσε διαδικτυακά και 5+1 αριθμούς δικής του έμπνευσης κατέκτησε το έπαθλο των 2,4 εκατ. ευρώ ο μεγάλος νικητής της χθεσινής κλήρωσης ΤΖΟΚΕΡ. Συγκεκριμένα, ο υπερτυχερός παίκτης κέρδισε 2.432.537,50 ευρώ, συμπληρώνοντας ένα δελτίο με 10 στήλες, που κόστισε 5 ευρώ. Μία από αυτές τις 10 στήλες περιείχε τον νικηφόρο συνδυασμό αριθμών που έβγαλε η κληρωτίδα.

Το δελτίο κατατέθηκε μέσω του ΤΖΟΚΕΡ online, όπου ο νικητής, στο πλαίσιο της εύκολης και γρήγορης εγγραφής του, έχει δηλώσει και τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο θα πιστωθούν τα κέρδη. Έτσι, ο Δεκέμβριος έκανε ποδαρικό με το δεξί για έναν τυχερό παίκτη του ΤΖΟΚΕΡ online, ο οποίος συμπληρώνοντας ένα δελτίο – πιθανότατα από το σπίτι του – έγινε εκατομμυριούχος.

Για 3η φορά νικητής του τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ online

Ο μεγάλος νικητής της χθεσινής κλήρωσης είναι ο πρώτος νικητής του 2020 που κερδίζει το τζακ ποτ μέσω διαδικτύου. Τον Νοέμβριο του 2019, ένας τυχερός είχε κερδίσει σχεδόν 4,2 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ online, με ένα δελτίο που κόστισε 3 ευρώ. Τρεις μήνες νωρίτερα, τον Αύγουστο του 2019, βρέθηκε ο πρώτος διαδικτυακός νικητής που, με ένα δελτίο αξίας 5 ευρώ, κέρδισε σχεδόν 6,8 εκατ. ευρώ.

Εύκολη online εγγραφή και κατάθεση δελτίων

Η διαδικτυακή κατάθεση δελτίων ΤΖΟΚΕΡ γίνεται μέσω του tzoker.gr από υπολογιστή ή μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν σε κινητό τηλέφωνο ή tablet από το App store ή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ (συσκευές με Android).

Η διαδικασία εγγραφής είναι εύκολη και γρήγορη. Στον υπολογιστή, επιλέγετε το κουμπί «εγγραφή» και συμπληρώνετε το email και τα στοιχεία σας στην ειδική φόρμα. Δημιουργείτε το λογαριασμό σας, επιλέγοντας το «όνομα χρήστη» και τον «κωδικό» που επιθυμείτε.  Αυτόματα, με την υποβολή της φόρμας, θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Ανάλογη είναι η διαδικασία και μέσω του tzoker app.  Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής, μπορείτε να επιλέξετε αριθμούς και να δημιουργήσετε το δελτίο σας, το οποίο θα λάβετε με email μόλις το καταθέσετε.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...