Ένταση μεταξύ Ραγκούση και Πλεύρη για την κατάθεση της Δημητρίου στην Προανακριτική (video)

Ένταση μεταξύ Ραγκούση και Πλεύρη για την κατάθεση της Δημητρίου στην Προανακριτική (video)
Ένταση μεταξύ Ραγκούση και Πλεύρη για την κατάθεση της Δημητρίου στην Προανακριτική (video)


19/05/2020 – 19:44

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, που επιχειρεί η κοινοβουλευτική πλειοψηφία, στη σκιά του σκανδάλου Novartis.

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ, Θάνου Πλεύρη, ο οποίος έσπασε το απόρρητο και αποκάλυψε στοιχεία που ακούστηκαν στις συνεδριάσεις της Προανακριτικής, με τον Γιάννη Ραγκούση να τον «ξεμπροστιάζει».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον κατηγόρησε όχι μόνο ότι έσπασε το απόρρητο, αλλά και ότι παρουσίασε αποσπασματικά τα στοιχεία για τον διάλογο Αγγελή-Δημητρίου περί Ρασπούτιν.

Ο διάλογος από το 4ο λεπτό και μετά:

Ραγκούσης: Απλώς είπε ότι ήρθε ο Αγγελής και είπε στην Δημητρίου ότι ο Ρασπούτιν είναι ο Παπαγγελόπουλος. Να αναγκαστεί τώρα ο Θ. Πλεύρης να πει όλη την αλήθεια. Αφού σπάσατε το απόρρητο, θα πάρετε όλη την ευθύνη και θα τα πείτε όλα. 

Πλεύρης: Όταν παραιτήθηκε ο κ. Αγγελής λέει πίσω από το δημοσίευμα της Δημοκρατίας είναι ο Παπαγγελόπουλος και του λέει «τι μου λες παιδί μου τώρα».

Ραγκούσης: Εσύ θα το πιεις όλο το ποτήρι μέχρι τέλους. Τι άλλο ρώτησε η Δημητρίου των Αγγελή, το ξέρεις πολύ καλά. Αποκρύψατε τι τον ρώτησε η Δημητρίου. Έχετε ηθική και πολιτική αν όχι νομική υποχρέωση.

Πλεύρης: Είπε φέρτε αποδείξεις και τι έκανε ο Αγγελής; Στις 21/02 κατέθεσε την αναφορά του που λέει τι έκανε ο Ρασπούτιν και αυτή η αναφορά έμεινε στο συρτάρι και έμεινε εκεί μέχρι το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος.

Ραγκούσης: Εσάς σας περνάει από το μυαλό ότι μπορείτε να το σώσετε αυτό που κάνατε. Αποκαλύπτεται το μέγεθος της ανηθικότητας, διότι όχι μόνο έχετε χρησιμοποιήσει απόρρητο υλικό, αλλά το έχετε διαστρεβλώσει.

Πηγή: efsyn.gr

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...