Ένταση στη Βουλή με βουλευτή της Χρυσής Αυγής

bb

Ένταση προκλήθηκε στη Βουλή μετά την τελευταία τοποθέτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής στη Μεσσηνία, Δημήτριου Κουκούτση, ότι «ο εθνικισμός δεν είναι φάντασμα, αλλά μία πραγματικότητα και ερχόμαστε» κατά τη συζήτηση: «Κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία και ανάπτυξη των φορέων της κ.ά. διατάξεις».

Μετά από αυτή την τοποθέτηση πήραν το λόγο και απάντησαν ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γρηγόρης Στογιαννίδης με τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής να ζητούν εκ νέου τον λόγο και τον αντιπρόεδρο της Βουλής, Τάσο Κουράκη να μην τους τον δίνει.

«Είναι ψευδέστατα» φώναξαν συγκεκριμένα μετά την τοποθέτηση Στογιαννίδη οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ζήτησαν ξανά το λόγο με τον Κουράκη να τους απαντά αρνητικά και να λέει: «Εκφράστηκαν πολιτικές τοποθετήσεις, εκφράστηκαν απόψεις από σας».

Οι βουλευτές συνέχισαν να φωνάζουν με τον Τάσο Κουράκη να λέει: «Κύριε Αϊβατίδη μπορεί να θεωρηθεί ο λόγος σας υβριστικός, όπως και αυτά που λέχθηκαν προς εσάς. Είναι πολιτικές τοποθετήσεις. Όταν λέτε μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο ότι ο εθνικισμός, έτσι όπως τον εννοείται, είναι ανθρωπισμός. Όταν δικάζεστε αυτή τη στιγμή για δολοφονίες μεταναστών, για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αυτό είναι ανθρωπισμός; Σας παρακαλώ».

Πηγή:

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...