Έξαλλος έλληνας ηθοποιός: “Χωρίς να με ρωτήσει έριξε το παίδι μας…”

Έξαλλος έλληνας ηθοποιός:
Πασίγνωστος ηθοποιός για πρώτη φορά ανοίγει την καρδιά του και αποκαλύπτει μια από τις πιο σοκαριστικές στιγμές της ζωής του.
Ο Φαίδωνας Γεωργίτσης, ο 74χρονος πλέον γόης του σινεμά και του θεάτρου, αναφέρθηκε στους γάμους που έκανε και στις γυναίκες που αγάπησε…

“Με τη Μπέτυ (Αρβανίτη) γίναμε ζευγάρι στη σχολή και αργότερα παντρευτήκαμε.

Δεν ταιριάζαμε, όμως, ως χαρακτήρες. Οι καβγάδες μας θα μπορούσαν να γίνουν θέμα σε έργο του Στρίνγκμπεργκ. Το βαθύτερο ρήγμα στη σχέση μας, όμως, ήταν όταν αποφάσισε, χωρίς να με ρωτήσει, να ρίξει το παίδι μας.

Εκείνη ήδη είχε ένα γιο και δεν ήθελε άλλο παιδί. Εγώ,όμως, ήθελα οικογένεια, παιδιά.Μετά από αυτό, η σχέση είχε ξεφτίσει. Χωρίσαμε τρία χρόνια αργότερα…”

Τι έχει περισσότερη αξία στη ζωή τελικά ;

“Αυτό είναι ένα ερώτημα που νομίζω πως μόνο οι γιόγκι το έχουν απαντήσει. Το 1961 γνώρισα ένα γιόγκι και πέρασα μαζί του ένα καλοκαίρι σε μια καλύβα που είχε ο παππούς μου στη Βάρκιζα. Πέντε φορές την ημέρα τρώγαμε άσπρο ρυζάκι σκέτο και άλλες πέντε φορές κάναμε γιόγκα.

Ήμουν έτοιμος να φύγω στα Ιμαλάια όπως αποκάλυψε στο περιοδικο People αλλά τραυματίστηκα στον πέμπτο θωρακικό σπόνδυλο και δεν μπορούσα να κάνω ούτε τις βασικές ασκήσεις της γιόγκα.

Εκείνη η εποχή ήταν από τις πιο ευτυχισμένες της ζωής μου.

Είχα αδυνατίσει πολύ, αλλά ένιωθα ότι η δύναμη του μυαλού μου, τρύπαγε τοίχους. Η γιόγκα, που σου δίνει τεράστια εσωτερική δύναμη, γιατί ενώνεσαι με το σύμπαν, έχει αξία”.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...