Έπαιξε στα ίσια την Λάρισα ο Ναυπακτιακός όμως δεν πήρε την πρόκριση. Φωτο-Ρεπορτάζ

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε η ΑΕΛ, επικράτησε του Ναυπακτιακού Αστέρα με 1-2
Στην πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε η ΑΕΛ (η τέταρτη η οποία είναι η επόμενη θα είναι άνευ αγώνα για τη Λάρισα) η οποία επικράτησε εκτός έδρας του Ναυπακτιακού Αστέρα, με 1-2.

Η ομάδα του Γιάννη Νταλακούρα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο όμως δεν κατάφερε την αγωνιστική της ανωτερότητα να την μετατρέψει σε γκολ με αποτέλεσμα στην επανάληψη η μεγάλη Λάρισα να καταφέρει να πάρει το προβάδισμα στο σκορ με δύο τέρματα καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Ωστόσο ο Ναυπακτιακός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με τον Σταθόπουλο μείωσε γεμίζοντας άγχος την Λάρισα.


Και τα τρία τέρματα της αναμέτρησης ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν αξιόμαχη και δεν επέτρεψε στην ΑΕΛ να απειλήσει την εστία μας. Έπαιξε σωστό ποδόσφαιρο με σωστές μεταβιβάσεις και οργανωμένες επιθέσεις.
Το σκορ άνοιξε στο 51’ γισ την ΑΕΛ ο Κώστας Πλέγας με διαγώνιο σουτ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, στο 63′ ο Κώστας Παπαγεωργίου διπλασίασε τα τέρματα για τους βυσσινί.
Στο 85’ η ομάδα μας μείωσε σε 1-2 και μέχρι τη λήξη του αγωνα θα μπορούσε να εχει σκοραρει και δευτερο τερμα, όμως η ΑΕΛ κράτησε, δύσκολα, το σκορ και έτσι έφυγε με την πρόκριση από το Παπαχαραλάμπειο Εθνικό Στάδιο.

Ναυπακτιακός Αστέρας (Γιάννης Νταλακούρας): Καλαντζής, Νικολογιάννης, Καφεντζής, Φειδαίος, Αγκαράι, Μικές, Σταθόπουλος, Καραλής, Πετράτος, Σκούτας, Πανταζής.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου, Θωμαΐδης, Πεντρόζο, Νικολιάς, Όγκμποε.




Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...