Έπιασαν τον Έλληνα “νονό” της κοκαΐνης από την Καραϊβική

Στο κέντρο της Αθήνας

21:15 Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, Έλληνας στενός συνεργάτης του αρχηγού κυκλώματος ναρκωτικών, το οποίο μετέφερε ναρκωτικά με ιστιοφόρο σκάφος από την Καραϊβική στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

Υπενθυμίζεται, ότι έπειτα από μεγάλη επιχείρηση τον περασμένο Ιανουάριο είχαν συλληφθεί οκτώ αλλοδαποί, Αλβανοί και Αραβόφωνοι, ενώ παράλληλα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στον Αστακό 1.200 κιλά κοκαΐνης, καθώς και όπλα.

Ο Έλληνας, μέλος του κυκλώματος, εντοπίστηκε στην Αθήνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και οδηγήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου εξετάζεται.

20:05 Ένας από τους εννέα καταζητούμενους, ο μοναδικός Έλληνας που εμπλέκεται στην πολύκροτη υπόθεση με την κατάσχεση του ενός τόνου και διακοσίων κιλών στον Αστακό, πριν από περίπου ένα μήνα, εντοπίστηκε, οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου και εξετάζεται.

Ο εντοπισμός του έγινε στο κέντρο της Αθήνας και, σύμφωνα με τη δικογραφία, είχε περιφερειακο ρόλο στο καρτέλ. Ουσιαστικά, ήταν ο άνθρωπος που έβαζε τα λεφτά στους δύο «undercover» αστυνομικούς που, με ενα σχέδιο που θυμίζει… Miami Vice, είχαν καταφέρει να διεισδύσουν στο κύκλωμα και για σχεδόν δύο χρόνια να ζουν με τους «βαρόνους».

Με πληροφορίες από: protothema.gr και ΑΠΕ-ΜΠΕ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...