Έρχεται ο πρώτος gay υπερήρωας της Marvel!

Έρχεται ο πρώτος gay υπερήρωας της Marvel!

Την υπόσχεση που είχε δώσει το μεγάλο κεφάλι της Marvel, Κέβιν Φίγκι, το 2015, πως δηλαδή ένας LGBTQ χαρακτήρας θα έκανε την εμφάνισή του σε μία ταινία των Avengers κατά την τέταρτη φάση του MCU (Marvel Cinematic Universe), φαίνεται πως θα τηρήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος γκέι υπερήρωας ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του σε κάποια ταινία Marvel λίαν συντόμως. 

Η διευθύντρια παραγωγής και παραγωγός σε κάθε ταινία του MCU, Βικτόρια Αλόνσο, δήλωσε ότι έφτασε η ώρα για τον πρώτο ανοιχτά γκέι υπερήρωα σε ταινία της Marvel και πως ήρθε ο καιρός για περισσότερη διαφορετικότητα μέσα στο MCU. 

Σύμφωνα με το That Hashtag Show, η μεγάλη εταιρεία αυτή την περίοδο ψάχνει ηθοποιό ηλικίας 30-49 ετών, ο οποίος πρέπει “να μοιάζει σωματικά με υπερήρωα” για να υποδυθεί έναν ρόλο στην ταινία The Eternals. Φυσικά είναι ανοιχτή να δεχτεί ηθοποιούς όλων των σεξουαλικών κατευθύνσεων, αλλά “θα ήταν προτιμότερο ο ρόλος να δοθεί σε έναν ανοιχτά γκέι ηθοποιό”. Η Αλόνσο δήλωσε ότι “κάνουμε τα πάντα για να έχουμε το καλύτερο καστ για το Eternals. Όταν έχουμε κάτι να ανακοινώσουμε θα το κάνουμε”.

Το κείμενο δεν αναφέρει, ούτε υπονοεί για ποιο μέλος της ομάδας των υπερηρώων ψάχνουν καστ, αλλά δεν φαίνεται να πρόκειται για τον Ίκαρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο MCU η πρώτη εκπρόσωπος της LGBTQ κοινότητας, που όμως δεν ήταν ανοιχτά ομοφυλόφιλη, αλλά αφηνόταν να υπονοηθεί η προτίμησή της στο ίδιο φύλο, ήταν η Valkyrie. Την υποδύεται η ηθοποιός Τέσα Τόμσον στο Thor: Ragnarok καθώς και στο επερχόμενο Avengers: Endgame. Η Τόμσον μάλιστα, κατέκτησε την 65η θέση στη λίστα “Οι 100 πιο σέξι γυναίκες σε κομικ” στο Comics Buyer’s Guide’s.

Στην ιστορία των κόμικ της Marvel καταμετρώνται τουλάχιστον 28 ομοφυλόφιλοι χαρακτήρες. Πιο γνωστοί εξ αυτών είναι ο Iceman και η Mystique από τους X-men και φυσικά ο υπερήρωας Northstar, ο οποίος έκανε το coming out το 1992 και δέκα χρόνια μετά, στο συλλεκτικό τεύχος “Astonishing X-men 51”, παντρεύτηκε τον σύντροφό του.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/356377-Erchetai-o-protos-gay-ypereroas-tes-Marvel ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...