Έρχονται Πάτρα Μιχάλης Χατζηγιάννης με την Μελίνα Ασλανίδου

Τους περιμένουμε για ένα μοναδικό live στις 26 Αυγούστου 2020

Δύο ιδιαίτερα αγαπητοί καλλιτέχνες, ο καθένας με τη δική του μοναδική και επιτυχημένη πορεία στην ελληνική μουσική και περίπου από την ίδια γενιά, μετά την συνεργασία τους τον περασμένο χειμώνα στο Hotel Ερμού στην Αθήνα συνεχίζουν και το φετινό, ιδιαίτερο λόγω της πανδημίας, καλοκαίρι, τη συνεργασία τους με συναυλίες σε επιλεγμένους σταθμούς ανά τη χώρα.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Μελίνα Ασλανίδου οι οποίοι υπόσχονται να μας χαρίσουν ένα ανεπανάληπτο μουσικό πρόγραμμα τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα υγιεινής κατά του COVID19.

Μάλιστα όπως μάθαμε, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τη Μελίνα Ασλανίδου και τους μουσικούς τους θα έρθουν και στην Πάτρα για μία συναυλία στο γήπεδο της Παναχαϊκής στις 26 Αυγούστου 2020.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του, με τραγούδια που έχουν χαραχθεί βαθιά στην ψυχή μας, γνωρίζει πως να γεμίζει το κοινό με μουσική, όμορφα συναισθήματα και καλή διάθεση.

Από το ξεκίνημα του με τα τραγούδια του Γιώργου Χατζηνάσιου από τη σειρά «Άγγιγμα ψυχής» και την εμφάνιση του στον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον εκπροσωπώντας την Κύπρο με το κομμάτι «Γένεσις» το 1998, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει πραγματικά ακολουθήσει μία πορεία όπου όλο εξελίσσεται. Αγαπήθηκε πολύ και έγινε ίνδαλμα τη δεκαετία του 2000 ενώ εκτός από ερμηνευτής, γράφει και πολύ ωραία τραγούδια που έχουν πει άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες.

Η Μελίνα Ασλανίδου, μία ερμηνεύτρια με «μαγική» χροιά, τραγούδια που αγαπήθηκαν από το πρώτο άκουσμα και live εμφανίσεις γεμάτες συναίσθημα, γνωρίζει επίσης πως να κάνει πόλο έλξης το κάθε της μουσικό live.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα εισιτήρια της συναυλίας στην Πάτρα σε επόμενη ανάρτηση.

Ήδη έχουν ανακοινωθεί οι συναυλίες που θα δώσουν στην Τεχνόπολη στο Γκάζι του Δήμου Αθηναίων στις 26 Ιουλίου 2020, στα Χανιά της Κρήτης τη Δευτέρα 20 Ιουλίου αλλά και στο Δημοτικό Στάδιο της Αλεξανδρούπολης «Φώτης Κοσμάς» τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020. Τίτλος της μουσικής τους περιοδείας είναι «Εμείς οι δυο σαν ένα», από το ομώνυμο κομμάτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Οι μοναδικές ερμηνείες, ο δυναμισμός και το πάθος του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Μελίνας Ασλανίδου «ενώνονται» λοιπόν το φετινό καλοκαίρι και το αποτέλεσμα θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν επί σκηνής και οι Πατρινοί στις 26/8/2020.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

thebest.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...