Έσπασε την… κατάρα ο Παναιτωλικός

ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του ο Παναιτωλικός, νίκησε 1-0 τον Πανθρακικό στο Αγρίνιο, με ανύπαρκτο πέναλτι που εκτέλεσε ο Ουάρντα. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, πρώτη νίκη σε όμιλο Κυπέλλου, μετά από εννέα ήττες.

Για τον Παναιτωλικό η νίκη ήταν σημαντική μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Ατρόμητο. Οι Αγρινιώτες μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι απέναντι στον Πανθρακικό και είχαν την υπεροχή, η οποία καρποφόρησε στο 12′, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Ουάρντα.

Στην παράβαση υπέπεσε ο Ρουσσάκης, που χρησιμοποίησε το χέρι, αλλά το θέμα είναι πως ο παίκτης των Θρακιωτών ήταν εκτός περιοχής και ως εκ τούτου δεν έπρεπε να καταλογιστεί η εσχάτη των ποινών.

Ακόμα και μετά το γκολ ο Παναιτωλικός ήταν η ομάδα που είχε την υπεροχή και επεδίωκε να βρει διαδρόμους προς την εστία του Πανθρακικού.

Στο 39′ ο Λεντέσμα επιχείρησε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή με το αριστερό, στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι. Λίγο μετά έκανε νέο σουτ από την ίδια θέση, αλλά αυτή τη φορά η μπάλα πήγε δίπλα από το δοκάρι.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά στο 2-0 στο 64′, όταν από σέντρα του Ουάρντα από αριστερά, ο Τομανέ έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στα λεπτά που ακολούθησαν ο Παναιτωλικός συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας, δίχως όμως να απειλεί αισθητά την εστία του Γκαραβέλη. Και η ομάδα της Κομοτηνής από τη μεριά τους έδειξε ότι ήθελε να αποσπάσει κάτι καλό, αλλά δεν μπορούσε. Έχασε το ματς, έτσι, από μια λανθασμένη διαιτητική απόφαση, από έναν ανώτερο όμως αντίπαλο.

Ο Παναιτωλικός με τη νίκη του αυτή παρέμεινε σε τροχιά πρόκρισης, πήρε την πρώτη του νίκη σε όμιλο Κυπέλλου και πρώτη νίκη στον θεσμό μετά από εννέα ήττες. Από την άλλη ο Πανθρακικός μένει στο κόλπο της πρόκρισης, μετά το τρίποντο στην πρεμιέρα επί της Καλλιθέας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γ. Ματζουράκης): Κριστιάνο, Μύγας, Ρότσα, Κούσας, Χαντάκιας, Καμαβουάκα, Μάρκος Πάουλο (70′ Βασιλούδης), Ουάρντα (76′ Γιαννιώτης), Κλέσιο, Λεντέσμα (63′ Κουτρομάνος), Τομανέ.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κ. Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πετρούσης (67′ Γκιντίδης), Γαβριηλίδης, Μήλιος, Ρομπέρ (77′ Φουρκάν), Χαλκιαδάκης, Ρουσσάκης, Κάρδαρης, Κουσίδης (63′ Μπεκατώρος), Ψάλτης, Μυρθιανός.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...