Έφηβη Βρετανή αυτοκτόνησε πηδώντας μπροστά σε τρένο μετά από «πείραγμα» για τον χωρισμό της

Έφηβη Βρετανή αυτοκτόνησε πηδώντας μπροστά σε τρένο μετά από «πείραγμα» για τον χωρισμό της
Έφηβη Βρετανή αυτοκτόνησε πηδώντας μπροστά σε τρένο μετά από «πείραγμα» για τον χωρισμό της

Τα γεγονότα που οδήγησαν στην τραγική αυτοκτονία μιας 16χρονης Βρετανίδας τον περασμένο Μάρτιο «ξεδίπλωσε» έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας παρουσιάστηκαν πρόσφατα στο δικαστήριο της κομητείας Μέιντστοουν στο Κεντ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που παρουσιάζει τα ευρήματα των τοπικών Αρχών, το άτυχο κορίτσι έβαλε τέλος στη ζωή του όντας σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μετά από τον χωρισμό που είχε βιώσει από το αγόρι της και ένα σκληρό πείραγμα που είχε δεχθεί στα social media σχετικά με το τέλος της σχέσης της.

aftoktonia-2

Η 16χρονη Λούσι Φαγκ, όπως αναφέρει το δημοσιευμα, είχε εκφράσει σε κοντινά της πρόσωπα πόσο άσχημα αισθανόταν μετά τη διάλυση της σχέσης της και πριν δώσει τέλος στη ζωή της στον σιδηροδρομικό σταθμό του Στέρι.

Την ημέρα του θανάτου της, μια φίλη που ανησυχούσε για την ψυχολογική κατάσταση της έφηβης είχε σπεύσει να την προλάβει στον σταθμό, όπως καθώς πλησίαζε το τρένο «παγιδεύτηκε» στην απένταντι πλευρά της διάβασης. Το αποτέλεσμα ήταν η κοπέλα να δει την φίλη της να πηδά μπροστά στο τρένο, χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα για να τη σταματήσει!

Μετά την τραγωδία, η Βρετανική Αστυνομία Μεταφορών διεξήγαγε έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν τη έφηβη («το πιο γλυκό κορίτσι στον κόσμο» σύμφωνα με την οικογένειά της) να βάλει τέλος στη ζωή της. Όπως αποκαλύφθηκε, το κορίτσι ήταν ιδιαίτερα πεσμένο ψυχολογικά εκείνη την ημέρα, έχοντας αναγκαστεί να γράψει ένα τεστ σε διαφορετική τάξη με τους συμμαθητές της. Μετά το σχολείο, πήγε για μεσημεριανό με έναν φίλο στο Κάντερμπερι και έδειχνε σχετικά ευδιάθετη.

aftoktonia-1

Η Λούσι επέστρεψε σπίτι και μετά από λίγο είπε στη μητέρα της ότι θα πήγαινε στο σούπερ μάρκετ να πάρει φρούτα. Όπως αποκαλύφθηκε, το κορίτσι είχε λάβει νωρίτερα ένα μήνυμα στα social media που την αναστάτωσε και τη στεναχώρησε πολύ. Τότε είναι που επικοινώνησε με μια φίλη της και της είπε ότι «έχει τελειώσει».

Ανήσυχη η φίλη της έτρεξε με τη μητέρα της στον σταθμό όπου η 16χρονη είχε πάει ξανά στο παρελθόν με σκοπό να κάνει κακό στον εαυτό της. Δυστυχώς όμως έφτασαν πολύ αργά για να τη σταματήσουν.

Μετά τον θάνατο του κοριτσιού η θεία της βρήκε ένα γράμμα οκτώ σελίδων που είχε γράψει η 16χρονη σε ένα σημειωματάριο. Αυτό περιείχε μηνύματα για την οικογένεια, τους φίλους και τους δασκάλους της, που υποδήλωναν ότι σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή της. Το γράμμα είχε γραφτεί μερικές μέρες νωρίτερα, κάτι που δείχνει ότι η νεαρή αναλογιζόταν την αυτοκτονία, και ότι το τελευταίο μήνυμα στα social media ίσως ήταν «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» για εκείνη.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...