Έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής της Express Service Γιάννης Ραπτόπουλος

bb

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών ο ιδρυτής και πρόεδρος της Express Service, Γιάννης Ραπτόπουλος. Ο Γιάννης Ραπτόπουλος ήταν ο άνθρωπος που έφερε την οδική βοήθεια στην Ελλάδα.
Μεγάλωσε στην Άνω Πόλη στη Θεσσαλονίκη και το 1957 άρχισε να δουλεύει σε συνεργείο αυτοκινήτων.Στη συνέχεια σπούδασε στη σχολή του Ευκλείδη ενώ δούλεψε και ως τεχνίτης στον ΟΑΣΘ. Άνοιξε το δικό του συνεργείο αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη και το 1977 ίδρυσε την Express Service. Από τα πρώτα στάδια ανάπτυξής της ξεχώρισε για την ποιότητα των υπηρεσιών της, ενώ πολύ γρήγορα κατέκτησε την πρώτη θέση, φτάνοντας σε σημείο να απασχολεί πάνω από 1.300 εργαζομένους.
Ο Γιάννης Ραυτόπουλος όταν ήταν νέος αποφάσισε να γίνει πυγμάχος αφού τον βοηθούσε και το τότε κοκαλιάρικο σώμα του, ωστόσο το 1957 ξεκίνησε να εργάζεται σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων.
Εν τω μεταξύ εισήλθε στη σχολή Ευκλείδης για να σπουδάσει και έπιασε δουλειά ως τεχνίτης στον ΟΑΣΘ. Στη συνέχεια άνοιξε ένα συνεργείο αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη και το 1977 ήταν το έτος που άλλαξε τη ζωή του. Ίδρυσε την Express Service και αμέσως ξεχώρισε για την ποιότητα των υπηρεσιών της, σπάζοντας το μονοπώλιο της ΕΛΠΑ. Πολύ γρήγορα κατέκτησε την πρώτη θέση και την εμπιστοσύνη των πολιτών. Τη δεκαετία του ’80 συμμετείχε σε διαφήμιση της εταιρείας του η Αλίκη Βουγιουκλάκη εκτοξεύοντας τις πωλήσεις της εταιρείας.
Σε ανάρτηση στο facebook της επιχείρησης, οι εργαζόμενοι της Exrpess Service εύχονται «καλό ταξίδι στον ιδρυτή της οδικής βοήθειας στην Ελλάδα».

e-maistros.gr

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...