Έ(Χ)ασε την ευκαιρία ο Ατρόμητος… Παρέμεινε στη κορυφή ο Προμηθέας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1

ΠΡΟΜΗΘΕΑ 1

Ισόπαλο το ντέρμπι της 6η αγωνιστικής  μεταξύ του Ατρόμητου και του Προμηθέα. Σε ένα παιχνίδι που παρακολούθησαν αρκετοί θεατές  απολαμβάνοντας το πλούσιο θέμα που πρόσφεραν οι δύο ομάδες.  Η ομάδα του Αντιρρίου καλύτερη  στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού  είχε τις ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα τέρματα  ώστε να κατακτήσει το τρίποντο και να πλησιάσει στη κορυφή. Η ομάδα του  Περικλή  Παπαποστόλου  εξουδετέρωσε τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος και του Προμηθέα Πιστιόλη  με τον Βασίλη Κάκκο να βοηθάει τα μέγιστα σε αυτό. Στα αξιοσημείωτα είναι ο νέος ρόλος που έχει δώσει στον εαυτό του ο παίκτης προπονητής Περικλής Παπαποστόλου που αγωνίστηκε για ακόμη ένα παιχνίδι σαν στόπερ μάλιστα με μεγάλη επιτυχία δίνοντας ίσως αυτό που έλειπε από την άμυνα του και δεν είναι άλλο από καθαρό μυαλό, θυμίζοντας σας τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Όμηρο που η άμυνα του Ατρόμητου παρουσίασε πολλά προβλήματα.

  Η ομάδα του Προμηθέα έδειξε σε ακόμη ένα παιχνίδι  ότι χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης καταφέρνει  να μην χάσει  παίρνοντας  έναν πολύτιμο βαθμό  αλλά συγχρόνως να παραμείνει ακόμη μια αγωνιστική στη κορυφή  του πίνακα της βαθμολογίας. Ο Ατρόμητος ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι παίρνοντας κεφάλι στο σκορ στο 26’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλεξόπουλου. Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι πίεσαν ακόμη περισσότερο  αλλά δεν κατάφεραν να σημειώσουν άλλο τέρμα με αποτέλεσμα στο 71’ ο Καλαβριζιώτης με εκτέλεση φάουλ λίγο κάτω  από τη μεσαία γραμμή να βρεί στο κέντρο της άμυνας τον Κάκκο  Δ. που σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και έφερε το παιχνίδι στα ίσα 1-1 με καρφωτή κεφαλιά.  Ο Ατρόμητος αντέδρασε εκ νέου  και στο 89’ έχασε  μεγάλη ευκαιρία να πάρει πάλι το προβάδισμα  όταν μετά από σέντρα του Κάκκου Β. ο Μπανιάς δεν θα πιάσει όπως θα ήθελε την κεφαλιά  και ο Αλεξόπουλος δεν θα προλάβει σε κενή εστία να κάνει τη προβολή  και στείλει τη μπάλα στα δίκτυα.

Λίγο πριν την έναρξη η διοίκηση του Ατρόμητου και οι φίλαθλοι έδωσαν φανέλα στο Αντρέα Καλαβρουζιώτη  για την προσφορά του στη ομάδα τους.

Για τον Ατρόμητο διακρίθηκαν οι Παπαποστόλου , Αλεξόπουλος, Ζαχαρόπουλος και Κάκκος, για τον Προμηθέα οι Δαδάνης, Κάκκος Δ. και  Καραγιάννης .

Ατρόμητος: Καραδήμας, Κάκκος Β., Μυλωνάς Σ.(60’Παπαδόπουλος), Πετσίνης, Παπαποστόλου, Ζαχαρόπουλος, Ευθυμιόπουλος(90’ Βαρελάς), Δημητρόπουλος, Αλεξόπουλος, Μπανιάς, Κάπο(78’Κάκκος Ν.,).

Προμηθέας: Ξηρός, Μπαλαμπάνης, Διαμαντόπουλος(25’ Μπίμπας Π.), Μπίμπας Α., Κάκκος Δ., Σαλαμούρας (57’ Καλαβριζιώτης), Καλαβρουζιώτης, Καραγιάννης Α.(90’ Ντζελέπης), Πιστιόλης.

Το φιλμ του αγώνα:

12’ Σέντρα ο Κάκκος Β. κεφαλιά του Αλεξόπουλου η μπάλα άουτ.

15’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαλαμούρα η μπάλα πάνω από το οριζόντιο.

17’Εκτέλεση κόρνερ Παπαποστόλου κεφαλιά του Δημητρόπουλου η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, η μπάλα στρώνετε στο Παπαποστόλου αλλά το σούτ που θα επιχειρήσει θα περάσει άουτ.

21’Εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

26’Γκοοολ Ο Καλαβρουζιώτης θα ανατρέψει μέσα στην περιοχή τον Μπανιά ο διαιτητής θα καταλογίσει πέναλτι, την εσχάτη των ποινών θα εκτελέσει ο Αλεξόπουλος και θα κάνει το 1-0

28’ Εκτέλεση φάουλ του Σαλαμούρα η μπάλα λίγο άουτ.

34’ Εκτέλεση κόρνερ του Παπαποστόλου κεφαλιά του Πετσίνη διώχνει σε κόρνερ ο Ξηρός.

43’ Νέα εκτέλεση κόρνερ του Παπαποστόλου η μπάλα φτάνει στον Ευθυμιόπουλο σουτάρει αλλά ο Ξηρός στη σωστή θέση μπλοκάρει.

59’ Σέντρα σούτ του Κάκκου Β. η μπάλα λίγο άουτ.

71’ Γκοοολ  Εκτέλεση φάουλ του Καλαβρουζιώτη  ο Κάκκος Δ. πιο ψηλά από όλους στέλνει την μπάλα στα δίκτυα 1-1.

76’ Σουτ του Πιστιόλη κοντράρει στον Κάκκο Δ. και καταλήγει κόρνερ.

89’Σέντρα Κάκκος Β.  δεν πιάνει καλά την κεφαλιά ο Μπανιάς  στο δεύτερο δοκάρι ο Αλεξόπουλος δεν προλαβαίνει με προβολή να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα.

DSC_0102111

DSC_0106DSC_0108.jpgDSC_0110.jpgDSC_0111.jpgDSC_0119.jpgDSC_0144.jpgDSC_0145.jpgDSC_0146.jpgDSC_0151.jpgDSC_0152.jpgDSC_0153.jpgDSC_0155.jpgDSC_0158.jpgDSC_0159.jpgDSC_0163.jpgDSC_0164.jpgDSC_0170.jpgDSC_0182.jpg

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...