Ήθελε να φέρει στην Ελλάδα ένα τόνο κάνναβη! (Εικόνες)

Μεγάλο χτύπημα στο εμπόριο ναρκωτικών, πέτυχαν την Πέμπτη, οι τελωνιακές αρχές, που «τσίμπησαν» φορτηγό, γεμάτο με 1,1 τόνο ινδικής κάνναβης! Το όχημα από την Αλβανία, είχε προορισμό την Ελλάδα και η κατάσχεσή των ναρκωτικών ουσιών, θεωρείται σημαντική επιτυχία, καθώς απέτρεψε την εισαγωγή τους στην ελληνική αγορά. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), στις 20:30, το απόγευμα,  φορτηγό με αλβανικές πινακίδες, διεθνή άδεια κυκλοφορίας και οδηγό αλβανικής καταγωγής, προσπάθησε να περάσει τα ελληνοαλβανικά σύνορα με προορισμό την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια του τελωνειακού ελέγχου, εντοπίστηκαν κρυμμένα και επιμελώς συσκευασμένα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (κρύπτη) στο μπροστινό τμήμα της καρότσας του συγκεκριμένου φορτηγού επτακόσια (700) δέματα συνολικού βάρους χιλίων εκατόν σαράντα επτά κιλών και τετρακοσίων είκοσι τριών γραμμαρίων (1.147,423kg) ναρκωτικών ουσιών (πιθανώς ακατέργαστης ινδικής κάνναβης).

Η ναρκωτική ουσία και το όχημα κατασχέθηκαν, ενώ ο οδηγός διέφυγε της σύλληψης. Ήδη, σχηματίστηκε δικογραφία και υπεβλήθη μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

 | kontranews.gr

 | kontranews.gr

 | kontranews.gr

kannavi-fortigo

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/271611-Ethele-na-pherei-sten-Ellada-ena-tono-kannabe-Eikones ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...