Ήρθε η εφαρμογή που σου βρίσκει ξαπλώστρα στην παραλία…

Και το όνομα αυτής… «Plazz»  

Θέλεις να πας για μπάνιο σε κάποια πολυσύχναστη παραλία της πρωτεύουσας  ή σε κάποιο νησί , αλλά  στην ιδέα και μόνο ότι θα πρέπει να ψάχνεις για ξαπλώστρα με αυτή την ζέστη και τον καυτό ήλιο… έχεις ήδη κουραστεί;

Πλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος να αισθάνεσαι έτσι , αφού η τεχνολογία σου δίνει την πολύτιμη βοήθειά της και γι’ αυτό!

Έτσι, μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή «Plazz»  στο κινητό σου, η οποία θα σου εντοπίζει παραλίες με διαθέσιμες ξαπλώστρες και δεν θα χρειάζεται να τρέχεις για να προλάβεις να πιάσεις ξαπλώστρα και ομπρέλα!! Αλλά , όλο θα γίνονται εύκολα και άκοπα μέσω ενός κλικ!

Η καινοτόμα ψηφιακή πλατφόρμα «Plazz», ενισχύει σημαντικά το δίκτυο συνεργαζόμενων οργανωμένων παραλιών ξεπερνώντας τις 3.000 ξαπλώστρες/ομπρέλες σε 65 σημεία σε όλη την Ελλάδα, με πρόβλεψη εντός του 2017 να ξεπεράσουν τα 100, ενώ περισσότεροι από 20.000 μπαίνουν καθημερινά στην εφαρμογή.

Η «Plazz» έχει κερδίσει τρεις διακρίσεις σε θεσμούς Βραβείων Τουρισμού (Tourism Awards 2017) και Startup (Papastratos Startup/Scaleup Awards) για την επιτυχημένη πορεία της ως νεοφυής επιχείρηση.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/293720-Erthe-e-epharmoge-poy-soy-briskei-xaplostra-sten-paralia ΚΟΙΝΩΝΙΑΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...