‘Ήττα για Ναυπακτιακό από τον Πάμισο

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Πάμισος Μεσσήνης που επικράτησε με 1-0 του Ναυπακτιακού Αστέρα, στο γήπεδο του Μελιγαλά, ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο και πάλι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Στο πρώτο μέρος ο Ναυπακτιακός είχε μια μικρή υπεροχή πιέζοντας συνεχώς την άμυνα του Πάμισου, οι γηπεδούχοι απείλησαν με σουτ του Θώδη στο 22ο λεπτό και του Βέλλη στο 27ο με την μπάλα να κοντράρει σε σώματα αμυντικών.

Οι παίκτες του Ναυπακτιακού στην επανάληψη αύξησαν την πίεση τους στο δεύτερο ημίχρονο, είχαν την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας αλλά δεν είχαν το καθαρό μυαλό στην τελική πάσα και προσπάθεια. Οι πράσινοι αντίθετα  δεν άφηναν κενά προς την εστία του Κόκκαλη ο οποίος όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών μαζί την καθοριστική παρουσία του Φιλόπουλου στο δεύτερο ημίχρονο.

Και έγινε στο 75ο λεπτό το 1-0. Ο Ακριστινέι άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Σαραντόπουλο ο οποίος μετά από καταπληκτική ενέργεια γύρισε στο δεύτερο δοκάρι όπου πετάχτηκε ο Χαραλαμπόπουλος και από κοντά έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των δικτύων του Δρακοπούλου για το 1-0.

Πάμισος (Γιώργος Καλόμαλος): Κόκκαλης, Αριστομενόπουλος, Βέλλης, Κατσιβαρδέας, Μπούνας, Μωράκης (46’ Φιλόπουλος), Γιακουμής (54’ Κάνιστρας), Θώδης, Σαραντόπουλος (92’ Παπαγιαννόπουλος), Ακριστινέϊ, Χαραλαμπόπουλος (84’ Τσούκλερης).

Ναυπακτιακός (Δημήτρης Τομπάζης): Δρακόπουλος, Θωμόπουλος (59’ Καζανάς), Μπατσής, Κάπιας, Θεοχάρης, Αρώνης (46’ Εσκουρέδο), Γκέτσι, Κονίδας, Γκάτσης (59’ Χατζηστεφάνου), Νάκα, Σταυρόπουλος.

Με στοιχεία από το taklin.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...