Ήττα από τον Μακρυνειακό για την Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς.

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας πέτυχε ο Μακρυνειακός επικρατώντας στην έδρα του με 3 – 1 της Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Νίκου Θεοδωρόπουλου πήρε τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ η Παλαιοπαναγιά έμεινε στους 4 βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Κοκορώνη στο 28΄ και στο 44΄ ο Ε. Αριστόπουλος έκανε το 2 – 0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Ο Γιαννόπουλος στο 78΄ ξανάβαλε στο παιχνίδι τους φιλοξενούμενους, όμως δέκα λεπτά αργότερα ο Κ. Αριστόπουλος έκανε το 3 – 1 “σφραγίζοντας” τη νίκη του Μακρυνειακού.

Α.Ε. ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Θεοδωρόπουλος): Μόσχος, Βασιλείου, Οικονόμου Α., Τσιντζέλης Α., Σπυρόπουλος, Αριστόπουλος Κ., Οικονόμου Σ., Μπακόλας (90′ Τσοπανάς), Κοκορώνης (67′ Μπακοθανάσης (78′ Μπουρδούνης)), Νικολέτας, Αριστόπουλος Ε. (89΄ Μπούρδος Φ.).

Α.Ε. ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ (Σωτήρης Λαουρδέκης): Παναγόπουλος Δ.Μ., Ρισβάς, Βαρελάς (50′ Ρηγόπουλος), Κυρίτσης, Παναγόπουλος Δ., Παπαδόπουλος (55′ Μανδέλος Α.), Ρουμπάτης, Γιαννόπουλος, Φράγκος (91′ Καραπαππάς), Κονίδας (89′ Παπαντωνίου), Μανώλης.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...