Ήττα για την Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς από τον Αστέρα Παντάνασσας-Βίντεο ολόκληρος ο αγώνας

Παλαιοπαναγιάς – ⚫🟣 Χρ. Αστέρας Παντάνασσας 0-1

Για την 2η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς ηττήθηκε ξανά, αλλά αυτή την φορά εντός έδρας με σκορ 1-0 από τον Χρ. Αστέρα Παντάνασσας. Οι δύο ομάδες ήταν ισάξιες στον αγωνιστικό χώρο καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να βάλουν το μοναδικό γκολ της νίκης.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε νωχελικά, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο και τα πρώτα λεπτά ήταν περισσότερο αναγνωριστικά. Από το 15′ και μετά ξεκίνησαν οι φάσεις εκατέρωθεν, αλλά οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ήταν άτυχοι στην τελική τους προσπάθεια σε όλες τις φάσεις που δημιουργήθηκαν. Από τις πιο αξιόλογες του πρώτου ημιχρόνου είναι ένα σουτ του Καποδίστρια στο 27′ που πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων και ένα καλό σουτ του Στρεμμένου στο 35′ που απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Παναγόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η κούραση των ποδοσφαιριστών ήταν εμφανής και το παιχνίδι γύρισε περισσότερο στην άμυνα και σε αντεπιθέσεις των δύο ομάδων. Το μοναδικό γκολ της νίκης πέτυχε για τους φιλοξενούμενους στο 67′ ο Κακούρης με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή, έπειτα από αντεπίθεση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές της Παντάνασσας. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν κι έτσι το παιχνίδι έληξε με το σκορ στο 0-1 για τον Αστέρα.

Για την επόμενη (3η) αγωνιστική, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς θα είναι τυπικά φιλοξενούμενη στο τοπικό ντέρμπι με τον ΑΟ Λυγιά την Κυριακή 19/11 και ώρα 15:00 στο Γήπεδο Λυγιά.

ΑΕ Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης): Παναγόπουλος, Ντζουμάνης, Βουλγαρίδης, Καραγιάννης, Ντότσικας, Λαουρδέκης Β., Μακρυκώστας (57′ Λάππας), Ρισβάς, Γιαννόπουλος, Σανιδάς, Καποδίστριας.

Χρ. Αστέρας Παντάνασσας (Λάμπρος Αθανασίου): Πριτσούλης, Κεφαλάς, Μπακογιάννης, Κουμάσης, Λιόκαυτος, Ρέθη Ερ., Κακούρης, Κουτσιαύτης, Στρεμμένος (61′ Ντοντάι), Κωνσταντόπουλος (75′ Σούτας), Ρέθη Ε.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...