Ήττα στην Ζακύνθο για Ναυπακτιακό Αστέρα.Βίντεο και πλούσιο φωτορεπορτάζ

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τη Ζάκυνθο ώστε να φτάσει σε ένα πολύ σπουδαίο τρίποντο, αφού νίκησε με 1-0 τον ισχυρό Ναυπακτιακό Αστέρα και μετά το πέρας της 9ης αγωνιστικής του 9ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής είναι στη δεύτερη θέση και σε απόσταση ενός βαθμού από τον πρώτο Παναιγιάλειο. Το τέρμα του Κώστα Κάρδαρη από κοντά ήταν υπερπολύτιμο για τον ΑΠΣ, ο οποίος έμεινε σε εκείνο το σημείο με δέκα ποδοσφαιριστές αλλά «άντεξε» και πανηγύρισε έξαλλα ένα πολύ μεγάλο τρίποντο, σε ένα ματς που περιμετρικά του Δημ. Σταδίου είχε αρκετούς φιλάθλους, ενώ στις κερκίδες ήταν λιγοστοί.

Ο Ναυπακτιακός Αστέρας ήταν αυτός που απείλησε πρώτος, αφού το εξαιρετικό απευθείας φάουλ του Νάκα στο 5’ «τράνταξε» το δοκάρι του Πατσιογιώργου. Από εκεί και πέρα η Ζάκυνθος ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 8’ ο Καψάσκης έκανε ένα πολύ επικίνδυνο γύρισμα αλλά κανένας συμπαίκτης του δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί. Από εκεί και πέρα οι δυο ομάδες επιδόθηκαν σε σκληρές μάχες στον χώρο του κέντρου και λιγοστές φάσεις στις δυο εστίες.

Στο 39’ ο Μάριος Κωστάκης αποχώρησε από το γήπεδο μετά από πόνους στο στήθος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γεν. Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου μάλιστα χθες έμεινε μέσα για προληπτικές εξετάσεις, ενώ γενικά είναι καλά στην υγεία του. 

Στο 43’ η Ζάκυνθος έχασε διπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ,  όταν μετά από γύρισμα στην περιοχή του Δρακόπουλου, ο Σπύρη δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ ο γκολκίπερ του Ναυπακτιακού Αστέρα απέκρουσε εντυπωσιακά στη συνέχεια το σουτ του Κάρδαρη.

«Μαγική» μπαλιά Κοναγκάγια και Κάρδαρης 1-0….και αποβολή

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τη Ζάκυνθο να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να πιέζει τον Ναυπακτιακό Αστέρα, ο οποίος δεν είχε ουσία στο παιχνίδι του. Στο 55’ ήρθε η στιγμή του γκολ, καθώς μετά από πανέξυπνη συρτή σέντρα του Κοναγκάγια ο Καψάσκης πλάσαρε τον Δρακόπουλου που απέκρουσε αρχικά, αλλά ο Κάρδαρης που «καιροφυλακτούσε» έκανε το 1-0.

Όμως ο Ζακυνθινός άσος κατά τον πανηγυρισμό του χτύπησε αντίπαλο του για να πάρει τη μπάλα, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Αλ. Φωκάς να τον αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα και ο ΑΠΣ να μείνει με δέκα παίκτες.

Από εκεί και πέρα οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Μαρίνου οπισθοχώρησαν για να προστατέψουν το υπέρ τους σκορ, ενώ ο Νίκος Κουρμπανάς ενίσχυσε την επιθετική του γραμμή.

Παρόλα αυτά οι «κυανοκίτρινοι» όντας παθιασμένοι για τη νίκη κυνήγησαν κάθε μπάλα και τελικά πήραν ένα τεράστιο τρίποντο στη μάχη που κάνουν για τον τίτλο στον 9ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Μαρίνος Ν.): Πατσιογιώργος, Κολεύρης, Τζατζανάς, Καλλιβωκάς, Κωστάκης (39′ Ντάσης), Τραγούδας, Κοναγκάγια, Σπύρη, Καψάσκης (70′ Κάμερον), Κάρδαρης, Κονδύλης (90′ Παναγιωτόπουλος)

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κουρμπανάς Ν.): Δρακόπουλος, Καζανάς,Καλαμπόκας, Καπιάς, Θεοχάρης, Σταυρόπουλος, Γκέτσι, Αρώνης (79′ Παπανδρέου), Γκάτσης (51′ Κράσι), Νάκας, Κονίδας (59′ Μεζίνι)



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...