Ήττα στην πρεμιέρα για τον Ατρόμητο Αντιρρίου.

Ιδανικά μπήκε στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΝΑ ο Αστέρας Καμαρούλας κερδίζοντας με 1 – 0 στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου τον Ατρόμητο Αντιρρίου.

Η ομάδα του Πάνου Βραχωρίτη πήρε το “τρίποντο” με τέρμα που σημείωσε στο 21ο λεπτό ο Σπύρος Παναγιωτόπουλος.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 4ο λεπτό με πλασέ του Κατσίκα να περνάει άουτ. Ο Δήμος δύο λεπτά αργότερα νικήθηκε σε τετ α τετ από το Ζυγουρίτσα και στο 21΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σαμψώνα ο Παναγιωτόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1 – 0. Στο 50ο λεπτό ο Βασίλης Κάκκος με σωτήρια προβολή σε πλασέ του Πετρονικολού γλίτωσε την ομάδα του και στο 65΄ ο Ψυχογιός έχασε μεγάλη ευκαιρία πλασάροντας λίγο άουτ. Στο 94΄ η κεφαλιά του Νίκου Κάκκου κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και το 1 – 0 παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα του Τσοπλάκου.

Η φάση του αγώνα. Η φάση του 4ου λεπτού με τη χαμένη ευκαιρία του Κατσίκα μπορούσε να αλλάξει όλη την ιστορία του αγώνα.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Πολύ καλή εμφάνιση για τον Αστέρα είχαν ο Πάρης Σαμψώνας και ο Δημήτρης Τηλιγάδας.

Το φιλμ του αγώνα.

Κόρνερ του Παπαποστόλου από δεξιά η μπάλα περνάει και φτάνει στον αμαρκάριστο Κατσίκα που κάνει πλασέ πάνω από το δοκάρι.
Γέμισμα του Σαμψώνα ο Μαραγιάννης δεν απομάκρυνε και ο Δήμος βγήκε τετ α τετ με το Ζυγουρίτσα, έκανε το πλασέ και έδιωξε με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου.
Σουτ του Ψυχογιού έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Μπαλάσκας.
21΄ Γκολ. Κόρνερ του Σαμψώνα από δεξιά ο Παναγιωτόπουλος στο πρώτο δοκάρι πιάνει την κεφαλιά και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 0.
50΄ Σέντρα του Σαμψώνα από αριστερά ο Πετρονικολός κάνει πλασέ και με σωτήρια προβολή διώχνει ο Βασίλης Κάκκος.
53΄ Πάσα του Ευθυμιόπουλου στο Νίκο Κάκκο που έκανε το σουτ και έδιωξε σε κόρνερ ο Μπαλάσκας.
54΄ Σουτ του Πετρονικολού η μπάλα έφυγε άουτ.
65΄ Γέμισμα του Παπαποστόλου ο Κατσίκας δε μπήκε στην πορεία της μπάλας που έφτασε στον Ψυχογιό και αυτός έκανε πλασέ ελάχιστα άουτ.
72΄ Πάσα του Τηλιγάδα στο Σαμψώνα που έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
80΄ Μακρινό σουτ του Παπαποστόλου η μπάλα πέρασε άουτ.
82΄ Φαλτσαριστό σουτ του Ευθυμιόπουλου η μπάλα έφυγε άουτ.
93΄ Σε γέμισμα στην περιοχή του Αστέρα ο Ρουμπάτης και ο Γιαβρούτας δε συνεννοήθηκαν και η μπάλα έφυγε άουτ από την προβολή του πρώτου.
94΄ Σέντρα του Παπαποστόλου από αριστερά ο Νίκος Κάκκος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ (Πάνος Βραχωρίτης): Μπαλάσκας, Αριστόπουλος, Τρομπούκης, Ταμπάκης, Γιώτης, Παναγιωτόπουλος, Σαμψώνας (96΄ Καπέλης), Πετρονικολός (84΄ Γκουρνέλος Χ.Χ.), Δήμος (78΄ Σταμάτης), Τηλιγάδας (96΄ Λιάτσος), Μήκας (96΄ Πίτλιγγερ).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Περικλής Παπαποστόλου): Ζυγουρίτσας, Γιαβρούτας, Κάκκος Β. (84΄ Παντελίδης), Αμπντέλ Σαλάμ, Μαραγιάννης, Κάκκος Ν., Ευθυμιόπουλος, Παπαποστόλου Π., Ρουμπάτης, Κατσίκας, Ψυχογιός.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...