Ήττα στην πρεμιέρα για τον ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Ήττα στην πρεμιέρα για τον ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
Με το αριστερό ξεκίνησε ο ΠΑΣ Ναυπάκτου τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της ‘Α ΕΣΚΑΒΔΕ, καθώς γνώρισε την ήττα στο Μεσολόγγι από τον τοπικό Λέων με σκορ 75-47. Η ομάδα της Ναυπάκτου «πλήρωσε» τη σημαντική απουσία του Αναγνωστόπουλου την τελευταία στιγμή καθώς και τα αρκετά προβλήματα που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες μέρες με αλλαγές παικτών (αποδέσμευση Παναγόπουλου) και την προσθήκη νέων (Νακόπουλου, επιστροφή Βουρλούμη). Στο αγωνιστικό κομμάτι το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε τις δυο ομάδες κοντά στο σκορ με τους γηπεδούχους να έχουν ελαφρύ προβάδισμα 3 πόντων με σκορ 19-16. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Λέων παίζοντας σκληρή άμυνα και εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των παικτών του ΠΑΣ έκαναν ένα επιμέρους 22-4 και πήγαν στο ημίχρονο προηγούμενοι με 41-20. Η κατάσταση δεν άλλαξε στην επανάληψη. Η ομάδα του Μεσολογγίου έχοντας καλύτερη συνοχή και σε καλή μέρα στην επίθεση παίκτες- κλειδιά συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, με τον coach του ΠΑΣ στο σημείο εκείνο να δίνει ευκαιρίες στους έφηβους της ομάδας και να δοκιμάζει διάφορα σχήματα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Από τον Λέων πρώτος σκόρερ ο Γρατσινόπουλος με 18 πόντους ενώ ο Καλλίγας είχε 16 και ο Ζαφειρόπουλος 11. Από τον ΠΑΣ πρώτος σκόρερ ο Φρέγκου με 14 πόντους και τον ακολούθησαν οι Νακόπουλος με 8 και Βουρλούμης με 7 πόντους.
Επόμενο παιχνίδι για τον ΠΑΣ Ναυπάκτου το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 18:00 με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, στο κλειστό «Παπαχαραλάμπειο» στάδιο, με τους παίκτες του Γιώργου Σταθάτου να αναζητήσουν την νίκη και να αφήσουν πίσω την κακή παρένθεση της 1ης αγωνιστικής.
Δεκάλεπτα:Α:19-16 Β:22-04 Γ:18-10 Δ:15-17
Λέων Μεσολογγίου (Σταμάτης): Φούντας, Δάλαρης 6, Καρέτσος 3(1), Γρατσινόπουλος 18(2), Καλλίγας 16(4), Ζαφειρόπουλος 11, Χρυσανθόπουλος 2, Χουλιαράς 2, Κουτσονικολής, Παπαγεωργίου 9, Κοντονάσιος 4, Ελευθεριου 4
ΠΑΣ Ναυπάκτου (Σταθάτος): Κακούσης, Φρέγκου 14(2), Σταθάτος Π, Ζαμπάρας 4, Αμπλάς 6(2), Βουρλούμης 7, Βαρελάς 2, Σίσκος 2, Νακόπουλος 8, Στυλιαράς 4(1), Γκερς-Κουτσογιάννης, Σκαλιώτης.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...