Ήττα στο Καναλάκι για τον Ναυπακτιακό.

Οι γηπεδούχοι που προέρχονταν από την εκτός έδρας ήττα από την Αναγέννηση Άρτας, ήθελαν τη νίκη κι έδειξαν αποφασισμένοι από την αρχή να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Ο Ναυπακτιακός που ήθελε θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσει σε αυτά μετά την νίκη του επί της ομάδας του Ευπαλίου την προηγούμενη αγωνιστική όμως δεν τα κατάφερε απέντι σε ένα δυνατό αντίπαλο μετρώντας τέσσερις ήττες μέσα σε δυο αγωνιστικές σεζόν. Η ομάδα της Ναυπάκτου συνεχίζει την δύσκολη προσπάθεια της για την παραμονή στην Γ’ εθνική όσο και αν τα πράγματα δυσκολεύουν.

αναλυτικά το παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 20΄ με πλασέ του Ζδράβου.

Στο πρώτο 45λεπτο σημείωσαν ακόμη ένα γκολ στο 33΄ όταν ο Καψάσκης μετά από πάσα του Ζδράβου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σιδέρη.

Στο 46΄ ο Καψάσκης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 88΄ ο Τζίμας ύστερα από κόρνερ του Μουζακίτη διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

Βοηθοί: Μπαλιάκας (Κοζάνης) – Φαλτάκας (Γρεβενών)

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Ηλίας Μαγκάκης): Κολιοφούκας, Γούλας (79΄ Τζίμας), Φράγκος, Ζδράβος (60΄ Βασιλειάδης), Κωνσταντίνου, Πότσης, Κόλλινς, Καψάσκης, Κυριάκης (80΄ Μελιγγιώτης), Κάνεφ (69΄ Μουζακίτης), Μπλέτσας.

Ναυπακτιακός Αστέρας (Δημήτρης Κάκκος): Σιδέρης, Σίνης, Γιαννόπουλος, Πέκεζ, Θωμόπουλος (72΄ Μιράκα), Μπιτσάκου, Φούντος (60΄ Ζαχαρόπουλος), Αθανασόπουλος (75΄ Ζαρκομήτρος), Μαγκανάκης, Ζαχαρόπουλος, Ανδρεόπουλος (81΄ Κολοκυθάς).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...