Ίνγκασον: «Κορυφαίος σύλλογος ο ΠΑΟΚ, να τελειώσουμε τη σεζόν με το νταμπλ»

Ίνγκασον: «Κορυφαίος σύλλογος ο ΠΑΟΚ, να τελειώσουμε τη σεζόν με το νταμπλ»

Κορυφαίο σύλλογο χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ σε συνέντευξή του ο Ίνγκι Ίνγκασον. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Ισλανδός στόπερ αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες του ίδιου και της ομάδας του, οι οποίες είναι να ολοκληρώσει τη σεζόν με το νταμπλ, ενώ παράλληλα μίλησε για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και την εθνική του ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Για τους πρώτους του μήνες στην Θεσσαλονίκη: «Οι πρώτοι μου μήνες είναι καλοί. Είμαι χαρούμενος στην Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ, διεκδικούμε δύο τίτλους, ανυπομονούμε για τα ματς που απομένουν και περιμένουμε να τελειώσουμε την σεζόν με δύο τίτλους». 

Για το αν είναι ικανοποιημένος από το επίπεδο του ΠΑΟΚ: «Είναι κορυφαίος σύλλογος. Στον ΠΑΟΚ ασχολούνται με τα πάντα, η ομάδα έχει μεγάλη στήριξη από τον κόσμο και όλος ο οργανισμός λειτουργεί πολύ επαγγελματικά». 

Για το πως αντιμετωπίζει τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ: «Κυρίως την προηγούμενη σεζόν με την Ροστόφ παίζαμε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, έχω μάθει όμως να παίζω με τετράδα στην άμυνα σε όλη μου την καριέρα. Πρέπει να μάθω κάποια πράγματα στον ΠΑΟΚ, είμαι ικανοποιημένος με την προσαρμογή μου και περιμένω να αρχίζω να μπαίνω στην ομάδα όλο και περισσότερο». 

Για το πώς θα βρει περισσότερο χρόνο: «Ήξερα πολύ καλά ότι έρχομαι σε μια κορυφαία ομάδα, που έχει πολύ καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Ξέρω πολύ καλά τον Βαρέλα και τον Κρέσπο που είναι φοβεροί παίκτες, μαθαίνω κάθε μέρα δίπλα τους. Είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει πολλά παιχνίδια μπροστά του και ελπίζω και εγώ στην συνέχεια να βοηθήσω». 

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Η σχέση μου με τον προπονητή μου είναι πολύ καλή. Εγώ προσπαθώ να δουλεύω σκληρά σε κάθε προπόνηση, πήρα χρόνο συμμετοχής σε δύο παιχνίδια Κυπέλλου, προσπαθώ να προσαρμοστώ καλύτερα και έχω καλές σχέσεις με όλους στην ομάδα». 

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Δεν έχω συναντήσει κάτι παράξενο, στην Ελλάδα έχουν μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν μια απίστευτη εμπειρία. Είναι πολύ διαφορετικό από το ρωσικό ποδόσφαιρο, εβδομάδα με εβδομάδα μαθαίνω και ελπίζω το καλοκαίρι να είμαι πιο έτοιμος στην προετοιμασία». 

Για τους τίτλους που κυνηγάει ο ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ σημαντικό για όλους μέσα στην ομάδα, να τελειώσουμε τη σεζόν με τους στόχους που έχουμε βάλει. Πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλουμε να πετύχουμε και τους δύο στόχους μας και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι». 

Για την εθνική Ισλανδίας: «Τα 5-6 τελευταία χρόνια έχουμε πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες. Αντιμετωπίσαμε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, έχουμε τα ματς με την Αλβανία και την Τουρκία που είναι πολύ σημαντικά για εμάς, αν συνεχίσουμε με τον τρόπο που παίζουμε τα τελευταία χρόνια, δεν θα έχουμε πρόβλημα». 

Για τον παίκτη της Γαλλίας που του προκάλεσε εντύπωση: «Έχουμε αντιμετωπίσει ξανά την Γαλλία, αλλά ήταν η πρώτη εμπειρία που είχα ως αντίπαλος του Εμπαπέ, είναι ένας από τους τρεις κορυφαίους του κόσμου και μπορεί να συνεχίσει και να τον απολαμβάνουμε στα γήπεδα». 

Για την εμπειρία του από την Εθνική Ισλανδίας: «Στο Euro 2016 ήταν η πρώτη μου εμπειρία, ήμουν νεαρός και έμπαινα σιγά-σιγά στην ομάδα, ήταν μια φανταστική εμπειρία. Η παρουσία μου στο Mundial ήταν μια τρομερή εμπειρία και δείξαμε σε όλον τον κόσμο ποια είναι η Ισλανδία». 

Για το αν θα έλεγε σε κάποιον Ισλανδό να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται, δεν μπορεί να αποκλειστεί να έρθει στο μέλλον και άλλος παίκτης από την Ισλανδία».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/358241-Ingkason-Koryphaios-syllogos-o-PAOK-na-teleiosoyme-te-sezon-me-to-ntampl ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...