Αγρίνιο: απηύδησε ο πυροφύλακας στον Προφήτη Ηλία με όσους του χαλάνε το φυλάκιο!

Οι φωτογραφίες δείχνουν κάτι που δεν το βλέπεις κάθε μέρα και είναι από το πυροφυλάκιο στον Προφήτη Ηλία, αρκετά πάνω από την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο.

Είναι το μήνυμα του πυροφύλακα, ο οποίος αποφασίζει να γράψει μάλλον στην μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν οι υπόλοιποι επισκέπτες του πυροφυλακίου. Τους οποίους αποκαλεί «παιδιά» και προσπαθεί να τους νουθετήσει, σημειωτέον.

Καλεί λοιπόν αυτά τα… παιδιά να μην χαλάνε τα ξύλα που περιβάλλουν το πυροφυλάκιό του, χρησιμοποιώντας και λίγη σκληρή γλώσσα όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει. Το μήνυμα είναι σαφές και εις διπλούν!

Πως αλλιώς να εξηγήσει στα… παιδιά άλλωστε ότι τον τρώει ο ήλιος τον άνθρωπο; Πιθανότατα ξέρει ότι μόνο έτσι θα καταλάβουν, γι’ αυτό κι ό, τι έχει να πει το χαράζει πάνω στις τάβλες!

Να σημειωθεί πως τα ξύλα κι ό,τι άλλο έχει μπει στο υποτυπώδες φυλάκιο το έχει τοποθετήσει ο ίδιος ο πυροφύλακας, όπως μαθαίνουμε. Πριν, εκεί ήταν μόνο κάτι σιδεριές χωρίς κάλυψη από ήλιο ή άλλο στοιχείο της φύσης. Κι όμως κάποιοι βρίσκονται στο σημείο και έχουν την όρεξη να κάνουν την μικρή τους ζημιά!
Με άλλα λόγια, και λίγα τους λέει ο άνθρωπος…

agrinionews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...