Αγωνία για το 2,5 ετών αγοράκι που κατάπιε χάπια αντί για …καραμέλες – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

bb

Αγωνία για το 2,5 ετών αγοράκι που κατάπιε χάπια αντί για …καραμέλες – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου ένα αγοράκι 2,5 ετών από τη Συρία το οποίο και φέρεται να κατανάλωσε ποσότητα χαπιών.

Αγώνα για την σωτηρία του αγοριού, δίνουν οι γιατροί από την Κυριακή οπότε και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ και εισήχθη αμέσως στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων . 

«Το παιδί είναι διασωληνωμένο και υποστηρίζεται με μηχανική υποστήριξη ενώ η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη, με τους γιατρούς να προσπαθούν να το κρατήσουν στην ζωή», ανέφερε στον 9,84 o Διοικητής του νοσοκομείου Γιάννης Τασόπουλος, προσθέτοντας ότι με τη βοήθεια μεταφραστή αναμένεται να διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/356623-Agonia-gia-to-2-5-eton-agoraki-poy-katapie-chapia-anti-gia-karameles-Noseleyetai-se-krisime-katastase ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...