Αθρόα προσέλευση μικρών αθλητών στο Φαέθων Αντιρρίου

Με πολλές συμμετοχές  παιδιών ξεκίνησαν τις προπονήσεις τους οι υποδομές του Φαέθων Αντιρρίου σε μπάσκετ και βόλει.

Το περασμένο Σάββατο ξεκίνησαν οι  ακαδημίες του βόλει από τον προπονητή Γρηγόρη Γεωργάτο και μαζί η αγωνιστική προετοιμασία μιας και ο Φαέθων την νέα σεζόν θα αγωνιστεί σχεδόν σε όλες τις μικρές κατηγορίες της ΕΣΠΕΠ (Κορασίδων, Νεανίδων και Παμπαίδων).

Την εποπτεία της ακαδημίας βόλει τεχνικά έχει ο καταξιωμένος Έλληνας τεχνικός Άρης Αγγελόπουλος με συγκεκριμένα προγράμματα βελτίωσης και εξέλιξης όλων των παιδιών.

Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 9π.μ ξεκινά για πρώτη φορά η ακαδημία μπάσκετ του Φαέθωνα Αντιρρίου για παιδιά από 7-15 ετών. Με προπονητή το Θάνο Ζάκκα στόχος είναι οι μικροί αθλητές να στελεχώσουν μακροπρόθεσμα την ανδρική ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ ΕΣΚΑ-Η. Την εποπτεία της ακαδημίας μπάσκετ έχει ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και καθηγητής Φυσικής Αγωγής Κώστας Παναγιωτόπουλος.

Το Δ.Σ του Α.Σ. Φαέθων Αντιρρίου ευχαριστεί τον επιχειρηματία Φώτη Κατραούρα όπου και  τη φετινή σεζόν χορήγησε το αθλητικό υλικό σε μπάσκετ και βόλλευ και θα μοιραστεί δωρεάν σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες της ομάδας μας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...