Αιτωλοακαρνανία: Έκλεβαν και επέστρεφαν στην Αλβανία να τα πουλήσουν-Στο στόχο στάβλος και στην Ορεινή Ναυπακτία

Αργά το βράδυ της Παρασκευής και πιο συγκεκριμένα στις 23:30 στο 33ο χιλιόμετρο Αντιρρίου – Ιωαννίνων συνελήφθησαν τρεις άνδρες ηλικίας 35, 44 και 52 ετών οι οποίοι είχαν έρθει από την Αλβανία και αφαίρεσαν από επιχειρήσεις του Μεσολογγίου αγελάδες, λάδια και ζωοτροφές και πήγαιναν και τα πουλούσαν στη γειτονική χώρα.

Νωρίτερα, σε άλλη περίπτωση είχαν προσπαθήσει να κλέψουν ζώα από στάβλο στην Ορεινή Ναυπακτία. Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία. Στο πλαίσιο της έρευνας των αστυνομικών, διαπιστώθηκε πως οι τρεις άνδρες είχαν αφαιρέσει στις 17 Φεβρουαρίου, ένα μοσχάρι αξίας 2.000 ευρώ από βουστάσιο στη Ναύπακτο.

Στις 8 Μαρτίου έκλεψαν έξω από κατάστημα στα Κορακέϊκα στο Μεσολόγγι, 23 τσουβάλια με λιπάσματα, αξίας 700 ευρώ. Παράλληλα διαπιστώθηκε, πως είναι οι δράστες της κλοπής 45 δοχείων με λάδι αξίας 2.700 ευρώ, μια μοτοσυκλέτας αξίας 1.540 ευρώ και 18 κουλούρες με σπάγκο αξίας 270 ευρώ, από αποθήκη στην Αμφιλοχίας, μεταξύ 13ης και 14ης Ιανουαρίου.

Από την έρευνα των αστυνομικών προκύπτει ότι οι Αλβανοί κλέφτες, έρχονταν στην χώρα μας, έκλεβαν και σε σύντομο χρονικό διάστημα επέστρεφαν στην Αλβανία, όπου πουλούσαν τα κλεμμένα προϊόντα!

thetoc.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...