“Ακάλυπτη” Υγειονομικά η ορεινή Ναυπακτία-Ψήφισμα διαμαρτυρίας και κραυγή αγωνίας των κατοίκων

Τη σύσταση επιτροπής και επίσςκεψη στην 6η Υ.ΠΕ. πρότεινε ο Γ.Σιαμαντάς

Με ψήφισμα προς την 6η Υ.ΠΕ. για τη στελέχωση και κάλυψη των υγειονομικών μονάδων της Ορεινής Ναυπακτίας εξέδωσε χθες με ομόφωνη απόφασή του το δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας.

Συγκεκριμένα,σ’αυτό αναφέρεται ότι θα πρέπει στελεχωθούν και να πληρωθούν υλικοτεχνικά όλες οι υγειονμομικές μονάδες τηςε Ορεινής Ναυπακτίας,όπως του Κέντρου υγείας Άνω Χώρας,του περιφερειακού ιατρείου Πλατάνου αλλά και των υπολοίπων περιφερειακών ιατρείων.Δεν λογίζεται τουριστικός προορισμός χωρίς τις στοιχειώδεις ιατρικέρς υπηρεσίες σε έναν τόπο-τονίζεται-

Σύμφωνα με το μήφισμα ζητείται η επιστροφή του οχήματος μετακίνησης του ιατρικού προσωπικού 4χ4 στο κέντρο υγείας Άνω Χώρας που αποτελούσε προιόν δωρεάς,η κάλυψη του κέντρου υγείας με ασθενοφόρο και η στελέχβωση όλων των δομών υγείας.

Την πραγματικότητα που βιώνουν οι κάτοικοι των ορεινών περιοχών περιέγραψε με παρέμβασή του στο δημοτικό συμβούλιο ο πρόεδρος της τ.κ.Πλατάνου κ.Πολύχρονος,ενώ ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργος Σιαμαντάς,πρότεινε τη σύσταση επιτροπής αποτελούμενης από τους προέδρους και εκπροσώπους του δήμου,ώστε να επισκεφθούν την 6η Υ.ΠΕ. προκειμένου να παραθέσουν τα προβλήματα που βιώνονταιΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...