Αλ. Χαρίτσης: Προκλητικό και σοκαριστικό ότι η καμπάνια του κορωνοϊού κοστίζει 11εκ. ευρώ

Προκλητική, αποκαλυπτική και σοκαριστική χαρακτηρίζει ο Αλέξης Χαρίτσης εκ μέρους του ΣΥΥΡΙΖΑ την είδηση που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας ότι η καμπάνια ενημέρωσης κατά του κορωνοϊού στην Ελλάδα θα κοστίσει 11 εκατομμύρια ευρώ. 

Μάλιστα με σχετική του ανάρτηση ο κ. Χαρίτσης καλεί την κυβέρνηση να εξηγήσει τις επιλογές της και να δώσει αναλυτικά τα επιμέρους στοιχεία αυτής της «πολυέξοδης», όπως την χαρακτηρίζει καμπάνια.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Η σημερινή είδηση ότι η καμπάνια ενημέρωσης για τον κορονοϊό θα κοστίσει 11 εκατομμύρια ευρώ είναι πολλαπλά αποκαλυπτική, προκλητική και σοκαριστική.

Αποκαλυπτική για την υποκρισία του πολυδιαφημισμένου «επιτελικού» κράτους της Νέας Δημοκρατίας που σκορπάει λεφτά των φορολογουμένων από το παράθυρο.

Προκλητική γιατί μια καμπάνια για ένα τόσο σημαντικό ζητήματα δημοσίου συμφέροντος δικαιούται -εκ του νόμου- δωρεάν προβολή από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Σοκαριστική γιατί έρχεται τη στιγμή που πληθαίνουν οι φωνές των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης, γιατρών και νοσηλευτών, που ζητούν από την κυβέρνηση το αυτονόητο: την αποφασιστική ενίσχυση του δημοσίου συστήματος υγείας.

Η κυβέρνηση οφείλει να εξηγήσει τις επιλογές της και να δώσει αναλυτικά τα επιμέρους στοιχεία της πολυέξοδης καμπάνιας.

Και ας απαντήσει στο απλό ερώτημα: πόσες μάσκες αγοράζουμε με έντεκα εκατομμύρια ευρώ;»

thebest,gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...