Αμετανόητος ο Πολάκης – Δεν ζητάει συγγνώμη από τον Κυμπουρόπουλο

Συνεχίζει να προκαλεί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ο οποίος με δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Κρήτης, μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στα Χανιά, απέφυγε να ζητήσει συγγνώμη από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο για την αήθη επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του και επιτέθηκε ξανά στα ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για δημοσιεύματα που στάζουν χολή και δηλητήριο.

Όπως μετάδωσε το kriti24.gr,  απαντώντας σε ερώτηση για το εάν αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη στον κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο, για όσα έγραψε εναντίον του, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας αρχικά επιτέθηκε στο δημοσιογράφο λέγοντας «σε έχουν βάλει τώρα να ρωτάς συνέχεια αυτό το πράγμα» και εν συνεχεία απέφυγε να ζητήσει συγγνώμη δίδοντας την εξής απάντηση: «Η κυβέρνηση τη συγγνώμη την δείχνει έμπρακτα με την πολιτική της στον τομέα της υγείας και της πρόνοιας για τα άτομα με αναπηρία».

Ακολούθως υποστήριξε ότι «εμείς ζητήσαμε συγγνώμη από έναν λαό ολόκληρο που τον χρεωκοπήσανε, τον εξαθλιώσανε, τον πετάξανε στον Καιάδα» και αναφέρθηκε στην πολιτική της κυβέρνησης για τα φάρμακα των καρκινοπαθών.

Στο σημείο αυτό εκφράστηκε ξανά εναντίον των μέσων μαζικής ενημέρωσης λέγοντας: «Δεν το λέτε. Και αυτό που λέω τώρα εγώ, θέλω να δω αν θα το παίξετε μετά. Θέλω να το δω αν θα το παίξετε μετά, γιατί θα σας το κόψουνε, θα το ψαλιδίσουν».

Απαντώντας σε ερώτηση για την πρόταση μομφής εναντίον του που έχει καταθέσει η ΝΔ, ο κ. Πολάκης τόνισε ότι όλα θα ειπωθούν στη Βουλή, ενώ για την πρόταση ντιμπέιτ που απηύθυνε ο κ. Τσίπρα στη ΝΔ, ισχυρίστηκε ότι η τελευταία  δεν μπορεί να υπερασπιστεί το πρόγραμμά της κι ότι «θα αναμετρηθούμε στο πεδίο της πραγματικής πολιτικής, κι όχι στο πεδίο των εικόνων». 

liberal.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...