Αναγνωστοπούλου Αγγελική:Δεν αξίζουμε αυτή την παρακμή

Αξιότιμοι φίλοι και φίλες,

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες  εξ’ αρχής διατυπώσαμε με σαφήνεια τις θέσεις μας για την κατάργηση του μνημονίου και την ευρωπαϊκή «τυραννία», θύμα της οποίας είναι η χώρα μας. Εν τούτοις, επιθυμώ να εκφράσω την ανακούφισή μου από το  σχηματισμό κυβέρνησης, καθώς αφενός δίδεται ένα τέλος στην ταλαιπωρία του ελληνικού λαού, που κλήθηκε να ψηφίσει 2 φορές μέσα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και αφετέρου μειώνεται το κλίμα της πολιτικής αβεβαιότητας. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνουν συντονισμένες προσπάθειες, με απώτερο στόχο την επίλυση των προβλημάτων που εδώ και 3 χρόνια ταλανίζουν τους Έλληνες.

Η δική μας πολιτική παράταξη έχοντας τη λαϊκή εντολή και το 7,5% της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού θα επιτελέσει το ρόλο της στο ελληνικό κοινοβούλιο με συνέπεια και ευθύνη. Ο αγώνας δεν τελειώνει εδώ. Τώρα μόλις ξεκινά η νέα πορεία. Οι πολίτες δεν αντέχουν νέα ανικανότητα και άλλη ατιμωρησία.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα παρακολουθούμε άγρυπνα την παραμικρή κίνηση της νέας κυβέρνησης και θα είμαστε σκληροί στην αντιπολίτευση εκεί που διαφωνούμε. Αν υπάρχουν θετικά θέματα θα τα στηρίζουμε. Αν όμως συνεχιστεί η πολιτική που έχει οδηγήσει την ελληνική οικογένεια στην εξαθλίωση, την αγορά στην καταστροφή, τους νέους στην ανεργία, τις Ελληνίδες και τους Έλληνες στην εσωτερική πτώχευση δε θα τα στηρίξουμε.

Για μια ακόμη  φορά, επιθυμώ να συγχαρώ τον πρόεδρο του κινήματος κύριο  Πάνο Καμμένο και όλα τα μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, υποψήφιους και μη, για τη συνεισφορά τους, μέσω της οποίας διαμορφώθηκαν τόσο το προγραμμά μας, που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση, και περιγράφει επακριβώς τις θέσεις μας, όσο και η συνολική πορεία του κόμματος, που αναμφισβήτητα στέφθηκε με επιτυχία.

Θα ήθελα, επιπλέον, να ευχαριστήσω τον πρόεδρο  για μια ακόμη φορά που μ’ εμπιστεύτηκε ως υποψήφια στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και μου έδωσε την ευκαιρία ως νέα και πολιτικά άφθαρτη υποψήφια να αγωνιστώ για να προασπίσω τα δικαιώματα της πατρίδας μου. Μα περισσότερο θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που με στηρίξατε με την ψήφο σας και που η συνείσφορά σας  ήταν καταλυτική στη διάρκεια της προεκλογικής μου εκστρατείας όχι μόνο στις μεγάλες πόλεις αλλά στην αποκαλούμενη άγονη γραμμή του νομού.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους δεν υπέκυψαν στα εκβιαστικά ψευτοδιλήμματα και στην τρομολαγνεία και συνεχίζουν να αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο.Εμείς, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σαν ελεύθεροι γλάροι δε φυλακιζόμαστε ούτε σε πολυκατοικία ούτε σε κλουβιά.Είμαστε πολίτες που προερχόμαστε απ’ όλους τους χώρους του παρελθόντος γιατί εμείς ανήκουμε στο μέλλον και αναζητούμε το απάνεμο λιμάνι της ευημερίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Τέλος, με αισιόδοξη και θετική διάθεση, θα ευχηθώ την ανάκαμψη της  ελληνικής οικονομίας το γρηγορότερο δυνατό και θα ζητήσω απ’ όλους τους Έλληνες να κάνουν υπομονή και να δείξουν δύναμη σε αυτή τη δύσκολη αλλά καίρια φάση της ιστορίας μας. Σε στιγμές όπου η απελπισία θα επισκιάζει την ελπίδα, ίσως θα πρέπει να φέρνετε στη σκέψη σας τον ένδοξο και μεγαλειώδη πολιτισμό της Ελλάδας.

Δεν αξίζουμε αυτή την παρακμή

Η καθοδική πορεία μπορεί  να αναχαιτιστεί γιατί είμαστε σύσσωμοι,πολλοί,ανεξάρτητοι και Έλληνες.

Πάντα δίπλα σας και μετά τις εκλογές ,

Με εκτίμηση,

Αναγνωστοπούλου Αγγελική

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...