Ανακατανέμονται οι θέσεις προέδρων Εφετών και Εφετών σε όλη την χώρα

Ανακατανέμονται οι θέσεις προέδρων Εφετών και Εφετών σε όλη την χώρα

Ανακατανέμονται οι θέσεις προέδρων Εφετών και Εφετών σε όλη την χώρα


17/02/2020 – 18:18

Ανακατανέμονται οι οργανικές θέσεις των προέδρων Εφετών και Εφετών όλης της Επικράτειας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο Εφετείο Αθηνών αυξάνονται οι οργανικές θέσεις των προέδρων Εφετών κατά 64 και ο συνολικός αριθμός τους ανέρχεται στους 131, ενώ παράλληλα, μειώνεται ο αριθμός των Εφετών κατά 66 και ο συνολικώς τους αριθμός ανέρχεται στους 180.

Στο Εφετείο Θεσσαλονίκης αυξάνονται οι οργανικές θέσεις των προέδρων Εφετών κατά 13 και ο συνολικώς αριθμός τους ανέρχεται στους 29, ενώ μειώνονται οι οργανικές θέσεις των Εφετών κατά 13 και ο συνολικώς αριθμός των οργανικών θέσεων των Εφετών ανέρχεται στους 49.

Στο Εφετείο Πειραιώς αυξάνονται οι θέσεις των προέδρων Εφετών κατά 7 και ο συνολικώς αριθμός τους ανέρχεται στους 15, ενώ παράλληλα, μειώνεται ο αριθμός των Εφετών κατά 7 και ο συνολικώς αριθμός των οργανικών θέσεων των Εφετών ανέρχεται στους 22.

Στο Εφετείο Πατρών αυξάνονται οι οργανικές θέσεις των προέδρων Εφετών κατά μία και ο συνολικώς αριθμός των Εφετών ανέρχεται στους 4.

Τέλος, στο Εφετείο Λάρισας αυξάνονται οι οργανικές θέσεις των προέδρων Εφετών κατά μία και ο συνολικώς αριθμός των Εφετών ανέρχεται στους 4.

Πηγή: kontranews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...